• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny mam pytanie ;) tylko się nie śmiecie ono może banalne....ale nie wiem jak to jest?!
Wiec jak mam fotelik samochodowy to czy musze kupować do niego bazę? Czy jakoś pasami można mocować fotelik?

Jestem punkcjia ponad godzinę ....
Uwaga uwaga
15 komórek.
Cudzie trwaj!!!!
Dziękuję za ciepłe myśli w moją stronę.
Teraz w poniedziałek kolejkę informacjie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super super super!!! Z postów dziewczyn wnioskuję że marzysz o bliźniakach więc kciuki za komóreczki ...niech powstają z nich cudne bliźniaki...kilka par:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie ;) tylko się nie śmiecie ono może banalne....ale nie wiem jak to jest?!
Wiec jak mam fotelik samochodowy to czy musze kupować do niego bazę? Czy jakoś pasami można mocować fotelik?
Ja mam bazę ISO fix i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niej
Pomijając względy bezpieczeństwa jest po prostu łatwa w obsłudze
Jednym kliknięciem wpadasz fotelik i wypinasz a nie musisz męczyć się z pasami
Poza tym zapięcie w pasy nie jest łatwe. Często ludzie źle to robią i przez to dziecko nie jest chronione
W bazie nie ma takiej możliwości gdyż ona komunikaty wysyła o prawidłowym jak i nieprawidłowym wpieciu dziecka
Jak dla mnie tylko fotelik z bazą
Nie ma minusów...no może jeden...cena.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry