Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My mamy bazę i bardzo ją sobie chwalimy, tym bardziej, że kupiliśmy model two way fix maxi cosi, czyli możemy wpinać fotelik przodem i tyłem do kierunku jazdy. Teraz korzystamy z niej już dla fotelika następnego, dla starszych dzieci

i nie ma do kogo się odezwać.
Moja coś ok 800 złNo jeszcze się zastanawiam na ta baza , koszt ok 400zl no nie
Ewunka, ja wyczuwam więcej niż jedną osraną pupę![]()
Lile, jak to wykryli? Mam nadzieję, że wszystko jest ok i to fałszywy alarm. Ale faktycznie lepiej wszystko dokładnie sprawdzić, żeby w razie czego móc odpowiednio zareagować.
Nieagatka, wracaj szybko do formy! Zdrówka![]()
Onkolog pozwolił mi na ostatnią stymulacjie więc miałam motywacjieWidzę że nie tylko ja nie śpię.
Kocham te bezsenne noce od 3 oczy szeroko otwarte i tak co noc ...eh
Za to nie jestem sama Franio zaczepia mamusie -wiem pewnie jest głodny i chce żebym coś zjadła
Ewcia poszalałas
Trzymam za Was kciuki , zasługujesz na szczęście które jest naprawdę blisko!!!!
Właśnie weszłam na forum kto po in vitro i stwierdziłam że nikogo kto się teraz tam udziela nie znami nie ma do kogo się odezwać.
A z drugiej strony uświadomiłam sobie jak wiele osób ma problem, na forum pojawiłam się chyba w lipcu to do teraz przewinęło się tyle dziewczyn że szok![]()
Dziewczyny z serii moich dziwnych pytanwczoraj caly wieczor twardnial mi brzuch...nie wiem czy to mala sie tak stawiala czy to te skurcze przepowiadajace...zlapalam takiego stresa ze to juz skurcze na porod...czy to normalne czy jak sie powtorzy to leciec na izbe?
Dziewczyny używacie podgrzewaczy do butelek?Polecicie coś?
Jeszcze się o nie boję bardzo.
Te moje komórki przy rozległej endonetriozie......
Ale przy 10 mój spokój jest zdecydowanie większy [emoji3]
Ostatnio była 1 komórka 1 dojrzała 1 zarodek klasy D
Teraz było 15 jest 10 bo myślę że tam gdzieś jest moja mała gruba osrana pupa [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zeby to jedna [emoji12].
Ja czekam do wtorku, jakies problemy sa z jednym z dzieci. We wtorek mamy ostateczna diagnostyke..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom