Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje KochanaHej, wczoraj zatrzymali mnie na patologii ze wzgledu na niewielkie skurcze. W nocy dostalam krwotoku, w 10 min zrobili cc. Powoli wychodzimy z szoku :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Motylku to bedziemy rodzic w tym samym dniu...wstepnie cc tez mam na 8 maja...Dziękuję, dobrze. Wizytę miałam rano, ale mąż od południa siedzi na IP, chyba skręcił kostkę i nie miałam czasu napisać.
Staś waży 1900g, nadal się nie odwrócił, ale rozwija się prawidłowo. Szyjka zaczęła mi się skracać, ale odpowiednio do tc. Lekarz pobrał mi dziś GBS i wyznaczył termin cc - 08 majaKolejna wizyta -13 kwietnia.
Lile bardzo ci gratuluje...a ktory to byl tc? Mam nadzieje ze wszystko dobrze po tym krwotoku...Hej, wczoraj zatrzymali mnie na patologii ze wzgledu na niewielkie skurcze. W nocy dostalam krwotoku, w 10 min zrobili cc. Powoli wychodzimy z szoku :-)
Chcialabym zeby moja w tym tez była do Tymka podobna
chociaz na szczęście smoczek ma juz raczej tylko do zasypianiaKochana gratulacjeHej, wczoraj zatrzymali mnie na patologii ze wzgledu na niewielkie skurcze. W nocy dostalam krwotoku, w 10 min zrobili cc. Powoli wychodzimy z szoku :-)
Hehe mój tez tylko do zasypiania ma smoczek. Chociaż tez zadko go chce do zasypianiaChcialabym zeby moja w tym tez była do Tymka podobnachociaz na szczęście smoczek ma juz raczej tylko do zasypiania