husann
Fanka BB :)
Biore 3x1 dopegytA jakie leki dostalas i jak często bierzesz.? Obserwuj się czy nie masz obrzeków, jedz dużo białka, unikaj soli!!!!! Ja jeszcze co tydzień kontroluje mocz i krew( AST, ALT, KWAS MOCZOWY, MOCZNIK,KRETYNINA)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Biore 3x1 dopegytA jakie leki dostalas i jak często bierzesz.? Obserwuj się czy nie masz obrzeków, jedz dużo białka, unikaj soli!!!!! Ja jeszcze co tydzień kontroluje mocz i krew( AST, ALT, KWAS MOCZOWY, MOCZNIK,KRETYNINA)
A u nas też bez zmian. Dziś byłam na ktg i nawet małego skurczu nie było.Melduje, ze sytuacja bez zmian. Rozwarcie takie jak bylo, skurczy brak. Lili jest mega nisko, ale na razie sie nie spieszy. Zrobila mi delikatny masaz szyjki, jak samo nie ruszy to w pon o 8h00 szpital i wywolanie. Mala nadal jest kruszynka, wedlug gin nie przekroczy 3kg.
@natula a Ty jak tam?
@Ewunka czekamy na relacje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mała też ma ok 3kg. Jak nic się nie urodzi do wtorku, to mam przyjść na wizyte i dostane skierowanie do szpitala i też chyba będą wywoływć, bo przy cukrzycy nie powinno się przenosić. Mała jest mega aktywna, szczególnie wieczorem, chyba szuka wyjścia
A ja 4x2 :] takze masz jeszcze zapas, u mnie to dawka maksymalnaBiore 3x1 dopegyt

Czekamy na dwie kolejne forumowe dziewczynki. Ciekawe, która pierwsza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyna mam takie przeczycie ze kolega bedzia pierwszy.Nieagatka i Natula teraz na Wasze dziewczynki czekamyjuz nie mogę się doczekać kiedy pokażcie swoje maleństwa
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom