Atena33
Fanka BB :)
To i dobrze że tylko nudyU mnie dzis tylko lezakowanie. Robia ktg i zbijaja cisnienie a jutro dopiero badania to bede wiedziec cos wiecej. Jak narazie to nic sie nie dzieje tylko nudy nudy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To i dobrze że tylko nudyU mnie dzis tylko lezakowanie. Robia ktg i zbijaja cisnienie a jutro dopiero badania to bede wiedziec cos wiecej. Jak narazie to nic sie nie dzieje tylko nudy nudy.
Wspaniałe informacjePuffff ogarnęłam
Dzieńdobry.
Miałam problem tu wejść więc napisałam do Eweliny bo dała Wam znać.
Więc wczoraj zadzwonili że dalej 7 i że zamroza 2 i resztę będą trzymać....
Potem dzwonią znów i Pan onkolog z awantura że jak to trzymany do blastki? Że on pozwolił na ostatnią stymulscjie i życzy sobie transfer w 3 dobieże mam być zaraz
A ja na 2 końcu świata w tej chwili w pracy. No i umówiliśmy się na transfer o 20 .
I przywiozłem do domu 2 szt i kazałem im zostać![]()
Podobno ładne po mamusi2 szt zamrozili i 3 takie były C - po tatusiu
i postanowili trzymać do blastki .
Dziękuję że pamietałyscie i trzymałyscie kciuki .
Teraz dalej i więcej poproszę
Widzę że jest Was 3 co brzuchy chcecie oddać żeby mi się trojaczki nie zrobiły
Pozdrawiam
Wybór tej kliniki to bym mój najlepszy wybór !!!! A lekarza kochamJa juz lubie tego Pana onkologa, bo mysle, ze transfer wczoraj byl dobrym planem [emoji16]
Ja tu wroze blizniaki za pierwszym podejsciem i potem jeszcze jakies rodzenstwo z zimowiska [emoji16]
Super wiesci, szczerze serce mi sie raduje. Bierz wszystkie brzuchy, ile by nie bylo
Jednak ta klinika to byl dobry wybor. To co, teraz Beta 03.04?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Puffff ogarnęłam
Dzieńdobry.
Miałam problem tu wejść więc napisałam do Eweliny bo dała Wam znać.
Więc wczoraj zadzwonili że dalej 7 i że zamroza 2 i resztę będą trzymać....
Potem dzwonią znów i Pan onkolog z awantura że jak to trzymany do blastki? Że on pozwolił na ostatnią stymulscjie i życzy sobie transfer w 3 dobieże mam być zaraz
A ja na 2 końcu świata w tej chwili w pracy. No i umówiliśmy się na transfer o 20 .
I przywiozłem do domu 2 szt i kazałem im zostać![]()
Podobno ładne po mamusi2 szt zamrozili i 3 takie były C - po tatusiu
i postanowili trzymać do blastki .
Dziękuję że pamietałyscie i trzymałyscie kciuki .
Teraz dalej i więcej poproszę
Widzę że jest Was 3 co brzuchy chcecie oddać żeby mi się trojaczki nie zrobiły
Pozdrawiam
Dziendobry
Lile gratulacje!!duzo zdrowka!!!
Husann Nicole czeka na nowego kolege !!trzymamy mocno za was
My dalej szpital ,przytyla 180 gr Ale distala zoltaczki dwa dni temu ,byla pod lampami i przeszlo ,90 na 100 wczesniakow Ja ma
Je pieknie Ale sonde na jedzenie ma jeszcze, czy wy przed kazdym sciaganiem pokarmu sterylizujecie butelki i czesci Z sterylixatora?
Milego dzionka I zagladam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
. Hej, gratulacjeCześć Wszystkim.
Śledzę forum od jakiegoś czasu. Wszystkim bardzo kibicuje i mocno trzymam kciuki za powodzenia. Jestem po imsi - pierwsze udane - obecnie w 24 tyg ciąży, będzie chłopiec.
Mam do Was pytanie odnośnie prowadzenia ciąży, ponieważ ostatnio zastanawiam się nad zmiana lekarza. Powiedzcie mi proszę czy chodzicie prywatnie czy na NFZ i czy Wasz lekarz prowadzący pracuje równocześnie w szpitalu w którym planujecie rodzić?
mogę wydać ostatni grosz żeby było dobrze, ale boję się tego czy dokonałam dobrego wyboru. Nie wiem może hormony ciążowe zaburzają moją umiejętność logicznego myślenia i jestem przewrażliwiona 
Juz nudy sie skonczyly. Strasznie sie zle czuje caly czas skacze mi te cisnienie w jednym momencie myslalam ze glowe mi rozsadzi i dalej rozsadza na wymioty ciaga i jeszcze twardnieje i bolu brzuch. Dostaje cos pod jezyk i po 2 tabletki depedytu. Ale w razie co to jestem szykowana do cc juz krew pobrana mocz wenflon wkuty.To i dobrze że tylko nudyHusann i jak jest? Tak jak mi opowiadano? A czym zbijaja ci ciś. Oprócz dopedytu??? Pozdrawiam Cię gorąco
![]()
![]()