Rustynka
Fanka BB :)
Rustynka, ja mam taki (w cenie była moskitiera do spacerówki, pozostałych gadżetów na razie nie kupuję - sklep mam za rogiem, zobaczę, co się przyda i wtedy dokupię):
Ładny ten kolorek i cenę też super wyrwałaś!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rustynka, ja mam taki (w cenie była moskitiera do spacerówki, pozostałych gadżetów na razie nie kupuję - sklep mam za rogiem, zobaczę, co się przyda i wtedy dokupię):
Moskitiera latem jest niezastąpiona-kupuj w ciemnoNo i tu pytanie do mam jak często korzystacie z tych dodatków typu folie przeciw deszczowe czy to jest sens się ogóle zaopatrywać? Ja mam termin na wakację więc moskitiera może się przydać.
Dziewczyny żadna mi nie odpisała czy ma któraś takie bóle kłujące w okolicy pachwin. Wczoraj miałam taki ból jak przy wypadnięciu dysku
Czułam ruchy juz tak całkiem wyraźnie a teraz tylko raz dziennie . Ale w sumie to dopiero 17 tyg .
Husan , Niegatka jak tam u was sytuacja ?
Dziewczyny żadna mi nie odpisała czy ma któraś takie bóle kłujące w okolicy pachwin. Wczoraj miałam taki ból jak przy wypadnięciu dysku![]()
Czułam ruchy juz tak całkiem wyraźnie a teraz tylko raz dziennie . Ale w sumie to dopiero 17 tyg .
Husan , Niegatka jak tam u was sytuacja ?
Wyglada bardzo książkowo . Trzymam kciuki . Czy ustalili dlaczego ostsnio straciłaś ciąże ? Moze trzeba wejść z jakimś leczeniem.
A i u mnie bez zmianNieagatka, 26-ty już jutro
Natula, a co u Ciebie?
Husann, jak wygląda sytuacja?
Katharina, byłaś na tych warsztatach Mama Wie? Ja idę jutro, udało mi się zapisać męża, chociaż za niego musiałam zapłacić 14 zł.
We wtorek ktg i wizyta, pewnie dostane skierowanie do szpitala na środę. Ze względu na cukrzycę pewnie będą wywoływać, ale wolałabym żeby samo się ruszyło, mam jeszcze kilka dni A i u mnie bez zmianWe wtorek ktg i wizyta, pewnie dostane skierowanie do szpitala na środę. Ze względu na cukrzycę pewnie będą wywoływać, ale wolałabym żeby samo się ruszyło, mam jeszcze kilka dni
dziś planuje umyć okna
A i łóżeczko chcę już przygotować więc może zechce wyjść
![]()
Seks podobno pomaga - chociaż nie wiem, w jakich ilościachU mnie od 8 miesięcy posucha, nad czym ubolewa mój mąż
![]()