Jaskolcia
Fanka BB :)
Ale emocjeA wiec juz po obchodzie i wszystko wiem. Jezeli do jutra rana nie urodze sama to beda wywolywac porod i Kuba bedzie juz ze mna jutro na 100%. Ale jestem szczesliwa nie moge sie doczekac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale emocjeA wiec juz po obchodzie i wszystko wiem. Jezeli do jutra rana nie urodze sama to beda wywolywac porod i Kuba bedzie juz ze mna jutro na 100%. Ale jestem szczesliwa nie moge sie doczekac.
Nieagatka - również dużo siły, no dzieje się i jutro będzie się działoNo to rodzimy razem [emoji4]
Co prawda nie wiem czy ja na 100% jutro urodze (choc moja gin na wizycie mowila, ze na bank), ale jutro 8h00 mam sie stawic na wywolnie wiec bedzie nam razniej
Powodzenia! [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
We 2 razniej. Tobie rowniez powodzenia.No to rodzimy razem [emoji4]
Co prawda nie wiem czy ja na 100% jutro urodze (choc moja gin na wizycie mowila, ze na bank), ale jutro 8h00 mam sie stawic na wywolnie wiec bedzie nam razniej
Powodzenia! [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze ani raz nir korzystalam z folii ani moskitiery. Ale to dlatego ze jak leje yo nir wychodzęNo i tu pytanie do mam jak często korzystacie z tych dodatków typu folie przeciw deszczowe czy to jest sens się ogóle zaopatrywać? Ja mam termin na wakację więc moskitiera może się przydać.
U mnie noc minela spokojna. Bylo pary skurczy i nic wiecej. Czekam na obchodHusannNieagatka
![]()
jak minęła Wam noc????