• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Husan!

Bardzo Ci gratuluje.
Nie wiem czy mnie kojarzysz, ale całym sercem Tobie i Kubusiowi kibicowałam.
Teraz życzę Wam duzo zdrowia, wspaniały czas przed Wami i mnóstwo pięknych Lat [emoji7]

Śliczny Syn, wspaniały ![emoji16]
Wszystkiego dobrego!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie ze cie pamietam.
My teraz z Kubusiem trzymamy za ciebie kciuki zeby ta stymulacja byla bardziej owocna i z pozytywnym zakonczeniem. Pozdrawiam

Husann gratulacje!Piękny duży chłopak . Życzę dużo zdrówka dla was !

Ewka jak sytuacja ? Kciuki gorące od trzymania.
A ja tak pięknie i wyraźnie czułam juz ruchy teraz jakaś przerwa . W pon słyszałam piękne bicie serca :) brzuch mi ostatnio urosł i moze dla tego nie czuje dzidzi? Czasami coś tam poczuje ale to tak ze nie jestem pewna czy to dziecko czy gazy .
I pochwale sie ze kupiłam piękna sukienkę ciążowa :) Mam w maju komunie chrześniaka i wesele w czerwcu . Mam nadzieje ze będzie dobra bo zamawiałam online .

A ja tak pięknie i wyraźnie czułam juz ruchy teraz jakaś przerwa . W pon słyszałam piękne bicie serca :) brzuch mi ostatnio urosł i moze dla tego nie czuje dzidzi? Czasami coś tam poczuje ale to tak ze nie jestem pewna czy to dziecko czy gazy .
I pochwale sie ze kupiłam piękna sukienkę ciążowa :) Mam w maju komunie chrześniaka i wesele w czerwcu . Mam nadzieje ze będzie dobra bo zamawiałam online .
Pochwal sie sukienka...

Na początku też nie bylam pewna czy to ruchy czy coś innego :) Ja zaczęłam czuć tak ok 20tc, niezapomniane wrażenie :) zawolalam męża, też poczuł bo nasza młoda jak już zaczęła kopać to porządnie :) oboje mieliśmy łzy w oczach :)
Koniecznie pochwal się sukienka, też mam komunie i zero pomysłu :(
U mnie to będzie 7.5 miesiąca,więc pewnie w mało co fajnego się zmieszcze :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry