Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje za dobre slowo. Jutro jadę jeszcze do lekarza z kliniki od Ivf ciekawe co on mi powie. Ja tez latam co chwilę ostatnio. A Ty przechodziłas procedurę w Pl czy Uk? Widziałam, że mieszkasz w Londynie. Masz może jakiegoś dobrego prywatnego gina tutaj? Ja znam fajnego nawet , ale przyjmuje na Croydon, a to ode mnie dwie godziny drogi. I mają tam taki malutki sprzecik do USG.. .
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie dziewczynyna pewno juz wiecie
ze Wiktor urodził się 5.04.2017.Jest słodki , przeuroczy i z każdą godzina się zmienia
Wiktor juz jak przystało na 3 dniowego facetaSuper jeszcze raz gratulacje!!!!
Całuski dla Wiktorka
Ale ja nie narzekam na angielska służbe zdrowia, tylko zapytałam o prywatnego gina, bo wiadomo, ze panstwowo nie dostaniesz sie do żadnego przed 12tc. W poprzedniej ciąży bardzo dobrze się mną zajęli.W Uk ti chyva zalezy od kliniki potem od szpitala i od szczescia jak sie ma ivf a potem prowadzona ciaze bo ja jestem zadowolona, przy ivf np nie pozwolili mi dojsc poki nie zbilam moje tsh ,w ciazy od razu wykryto lozysko przodujace gdzie np w pl prywatnej przychodzi tooting center mi powiedziano ze wszystko w porzaciu ..... wiec w Uk wiadomo medycyna jest troche dziwna Ale nie nalezy wszystkich do jednego kubla wrzucac [emoji23]z podejsciem ze umrzemy tu bo Sue nami nie zajma....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje, niech zdrowo rośnie babelek. [emoji256]Witajcie dziewczynyna pewno juz wiecie
ze Wiktor urodził się 5.04.2017.Jest słodki , przeuroczy i z każdą godzina się zmienia
Ale ja nie narzekam na angielska służbe zdrowia, tylko zapytałam o prywatnego gina, bo wiadomo, ze panstwowo nie dostaniesz sie do żadnego przed 12tc. W poprzedniej ciąży bardzo dobrze się mną zajęli.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Za dwie godziny mam wizyte.[emoji15]To raczej bylo skierowanue do jogo
Jestes JuZ Po usg serduszka [emoji106][emoji110]?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom