Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj 29 i 2 tak jak Ty![]()

Mój na USG buźkę zasłonił piąstkami tak jakby się wstydził. W sumie transfer miałyśmy tego samego dnia o ile pamiętam 27.10 i fajnie widać jak nasze dzidzię w różnym tempie się rozwijająJa mam wizytę 12.05 i zastanawiam się ile waży mały. I mam nadzieję że się pokaże bo chcemy nagrać usg![]()

Powodzenia...moja przez cala ciaze zakrywala buzke...Ja mam wizytę 12.05 i zastanawiam się ile waży mały. I mam nadzieję że się pokaże bo chcemy nagrać usg![]()
Trzymamy kciuki! :-*Poniedziałek 7dpt blastki i środa 9 dpt
Powodzenia...moja przez cala ciaze zakrywala buzke...
Mój na USG buźkę zasłonił piąstkami tak jakby się wstydził. W sumie transfer miałyśmy tego samego dnia o ile pamiętam 27.10 i fajnie widać jak nasze dzidzię w różnym tempie się rozwijają![]()
zobaczymy jak z porodem będzie. Rodzisz sn czy cc ?Trzymam kciuki i tupię nóżką, a młody w brzuchu nawet obiema :-)Poniedziałek 7dpt blastki i środa 9 dpt