ewelin86
Fanka BB :)
@Ewunka kochana moja :*Cudzie trwaj .
Wymodlilam. No i te wasze kciuki .
7dpt beta 88
Prog 14
Gratuluję :*
Tańczę ze szczęścia. Wiedziałam, że się uda :*
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Ewunka kochana moja :*Cudzie trwaj .
7dpt beta 88
Prog 14
Fiolek jak córcia?Ewunka gratulacje. Nosem pociagam, ale cicho bo usypiam corcie. Maj zeszlego roku i mi przyniosl dobra nowine. Gratulacje dla wszystkich przyszlych mamusiek.
My nasza corcie wczoraj ochrzcilismy. Byla bardzo grzeczna w koscieleImprezka tez udana trwala dwa dni
![]()
No fajnie, że znów bliźniak się pojawiająO jacie i kolejne bliźniaki [emoji7][emoji7] ale supcio!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie!!! Ale się cieszęCudzie trwaj .
7dpt beta 88
Prog 14
Hej, ja podczytuje od czasu do czasu. Po prenatalnych dopisze się do kalendarza, bo jeszcze teraz nie chce 'zapeszac' . U mnie 9t5d. Wczoraj byłam na usg. Dr powiedział, że wyglada ok, a po drugim zarodku , widzianym 3 tyg temu, teraz nie ma sladu.Natula gratulacje córeczki . Porod miałam taki sam jak ty skurcze parte co 2 min i brak rozwarciajednak mnie przetrzymali i po 12h urodziłam . Mam nadzieje ze teraz pójdzie sprawniej i najpierw będzie rozwarcie potem wody i na końcu skurcze parte
![]()
Ewka trzymam kciukasy B.mocno !!!
Dziewczyny a czy ktoś podgląda wątek kto po in vitro ? Jakoś nikt po mnie nie dochodzi na listę ?! Zostanę tu sama na końcu ???
Bardzo, Bardzo, ale to bardzo się cieszę!!!!!Cudzie trwaj .
7dpt beta 88
Prog 14