Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja zaczela sie o 8.15. Znieczulenie i nic nie czulam tylko jak mi uciskali lokciami na zebra zeby dziecko wypchnac. Dziwne to bylo. Mala ur sie o 8.54. Bylo by szybciej ale ja.mialam straszny obrzek ciala i nie mogli wycelowac ze znieczuleniem. Ja z cc jestem bardzo zadowolona. Oczywiscie pozniej bolalo i teraz troche tez ale nie zaluje...@katharina203 i @butterfly1331 podzielcie sie prosze swoimi wrazeniami po cesarkach. Jak poszlo, jak potem sie czulyscie i jak teraz sie czujecie![]()
Mnie nie bolaly. Moze to rozciaganie macicy tak promieniujeDziewczyny, od wczoraj bola mnie biodra. Miała tak któraś z was?
Nie wiem, ale dziwnie mnie boli, po obu stronach w okolicy panewek.Mnie nie bolaly. Moze to rozciaganie macicy tak promieniuje
Sent from my LG-K350 using Forum BabyBoom mobile app
Jogo, uwierz mi , że na malutkich chlopczykow jest jeszcze sporo i na dodatek ładnych ciuchów. Ja mam prawie 7latka w domu. Poprostu nie ma niego nic fajnego, Na dodatek po dwa wieszaki chlopiecych ubrań a dziewczecych 5x więcej w sieciowkach jak h&m, zara itp. Kiedyś miałam fazę na ubranka dla niego. Na zakupy wychodziłam często i wracałam przewaznie tylko z małymi ciuszkami, teraz już nie , bo nie ma z czego wybierac. Zajrzyj na stronę Next. Ty w Uk jestes?Ja również na każdej wizycie jak i podczas transferu byłam z mężem. W końcu to nasze wspólne dzieckolekarze nigdy nie mieli zastrzeżeń .
W piątek spadłam ze schodówpotłukłam sie okrutnie . Na szczęście dzidzia ok. Nie byłam na pogotowiu bo maleństwo sie ruszało cały czas i wiedziałam ze w brzuch sie nie uderzyłam . Natomiast plecy o zgrozo do dziś nie bardzo mogę siędziec.
Byłam na zakupach i chciałam kupić coś dla maleństwa ( podobno synuś ) i nie umiałam bo nic mi sie dla chłopców nie podobało . Natomiast dla córci nakupilabym jak szalona . To juz u mnie 23tyg za chwile wyjeżdżam do Polski na 8 tyg i jak wrócę to będę w 33tyg. Nie wiele czasu mi zostanie na zrobienie wyprawki![]()