Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uprzedzilas mnie [emoji14] właśnie miałam pisac xd![]()
![]()
Dziewczyny od jutra w biedronce [emoji3]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w uk dokładnie to w Londynie . Coś juz zaczęłam właśnie kompletować ale idzie mi gorzej niż corcia .Jogo, uwierz mi , że na malutkich chlopczykow jest jeszcze sporo i na dodatek ładnych ciuchów. Ja mam prawie 7latka w domu. Poprostu nie ma niego nic fajnego, Na dodatek po dwa wieszaki chlopiecych ubrań a dziewczecych 5x więcej w sieciowkach jak h&m, zara itp. Kiedyś miałam fazę na ubranka dla niego. Na zakupy wychodziłam często i wracałam przewaznie tylko z małymi ciuszkami, teraz już nie , bo nie ma z czego wybierac. Zajrzyj na stronę Next. Ty w Uk jestes?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na polowkowym ale mozna w 16 tyg juz.Dziewczynki w którym tygodniu poznalyscie płeć dziecka?
Wow super!Dziewczyny nie uwierzycie ciaza bliźniacze jajo się podzielilo
Ja muszę przystopować i poczekać na przyszły miesiąc i na przyszły przypływ gotówki
Wczoraj w ramach promocji w smyku, o której pisała Straw, kupiliśmy monitor oddechu.