Juliett222
Zaangażowana w BB
Mój typA moja taczka ma pompowane kola więc to już coś
Ładny wózeczek. Jak mi się nie podobały wózki z okrągłą gondola tak teraz wpadł mi w oko bebetto tito jakiś nowy model. Zaraz dokleję foto.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój typA moja taczka ma pompowane kola więc to już coś
Ładny wózeczek. Jak mi się nie podobały wózki z okrągłą gondola tak teraz wpadł mi w oko bebetto tito jakiś nowy model. Zaraz dokleję foto.
Dla bliźniaków też najlepsze bebbettoA moja taczka ma pompowane kola więc to już coś
Na szczęście lekarz ocenia wagę urodzeniowa na 3500-3600Ja termin na 17.07 choć wagowo mały wyprzedza o tydzień więc też różnie to może być. To Kaja też nie mało waży w zeszły piątek Franio warzył 1700 gr.
Co do zdjęć to tak dobrze buzię widziałam w 12 tc.
A tak same jajka . Moja ostatnia płyta z usg (pamiątkowa ) na której nic nie widać.
Będziemy na kolejnej wizycie próbować![]()
I oby tak dalejKochana chudniesz bo to zdrowa dieta ale nie martw sie cireczka dostaje to czego potrzebuje
I tak trzymać!! Na pewno docent Bomba-Opon jest superTeż czuje że będzie dobrze choć nie ukrywam że stresik i szok nadal jest. Że 2 a nie jeden bobas![]()
Na szczęście lekarz ocenia wagę urodzeniowa na 3500-3600jak będę rodzic naturalnie to jakoś się da wypchnac
najważniejsze żeby dzieci były zdrowe a potem będziemy szaleć że zdjęciami i wszystkim innym
A chodźcie na szkołę rodzenia?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji8] [emoji8] [emoji8] rośnie Marcelinka26dpt Marcelinka ma 2 mm i piękne serduszko
cieszę się, że wyniki w normie. Najważniejsze, że Mała dobrze waży, a pewnie jedzenie z diety jej służyHej, na razie odpukac idą w dobra stronę, watrobowe spadają a kwasy w granicach normy. Ale kontrola raz w tyg musi być. Najgorsza ta dieta lekkostrawna,bo chudne i się troje boję bo raczej nie powinnam teraz tracić na wadzejutro mam wizytę,zobaczymy co moja gin na to.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super Ewunka !!!!, niech teraz Marcelinka zdrowo rośnie u Mamusi26dpt Marcelinka ma 2 mm i piękne serduszko