Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I wrzuce jeszcze fotke:U mnie tez ok. Orzeszek rosnie i ma 4.3cm wyprzedzajac troche termin z transferu. Serduszko bije ladnie, raczki sa, nozki sa.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
HeheAniaCh ja tez korzystałam z detektora tętna, mam sonoline z wyświetlaczem. Bardzo mnie to uspokajało na początku i wiem ze dużo dziewczyn po poronieniach z tego korzysta. Teraz juz w sumie nie używam bo malutka bardzo ruchliwa, ale na początku było to super.
Jaskółcia u nas na wsi jest jedna ale przyjdzie pewnie dopiero po porodzie do dziecka, w ciazy nie przychodzi, zreszta ja mam usg co tydzień wiec teraz taka położna by mi w sumie bardziej przeszkadzała chyba. W sumie najchętniej bym w ogóle zrezygnowała z takiej położnej ale raczej sie nie da :/
Dzięki dziewczyny za odpowiedź z położną. Ja dopiero zaczynam się rozglądać i chyba też poczytam trochę opinii odnośnie tych z okolicy. Rustynka u Ciebie to w ogóle fajnie, że do domu przyjeżdża, ciekawe czy u mnie też oferują taką usługę, bo mieszkam na obrzeżach miasta i już trochę mi ciężko wybierać się gdzieś autobusami.

Zamówiłam wczoraj. Nie mogę się doczekać aż przyjdzie. Też ten modelAniaCh ja tez korzystałam z detektora tętna, mam sonoline z wyświetlaczem. Bardzo mnie to uspokajało na początku i wiem ze dużo dziewczyn po poronieniach z tego korzysta. Teraz juz w sumie nie używam bo malutka bardzo ruchliwa, ale na początku było to super.
Jaskółcia u nas na wsi jest jedna ale przyjdzie pewnie dopiero po porodzie do dziecka, w ciazy nie przychodzi, zreszta ja mam usg co tydzień wiec teraz taka położna by mi w sumie bardziej przeszkadzała chyba. W sumie najchętniej bym w ogóle zrezygnowała z takiej położnej ale raczej sie nie da :/
Dziewczyny , super wiesciDziewczyny u mnie wszystko superdziękuję za kciuki. Dzidziuch ma już 7 cm , pływał jak szalony., wymachiwal czym tylko mógł
Test pappa tez ok
także sama radość
![]()
U mnie tez ok. Orzeszek rosnie i ma 4.3cm wyprzedzajac troche termin z transferu. Serduszko bije ladnie, raczki sa, nozki sa.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś w Dzień Mamy poszłam zobaczyć me dziecię
Ma już 10 mm i mini rączki hi ( znaczy będą z tego rączki) serducho pięknie mi śpiewalo.
Wszystko ok rasnie.
Tylko takie mam migreny że czasem ledwo na oczy patrzę Ale.... kto by tam zwracał na takie szczegóły uwagę![]()