Juliett222
Zaangażowana w BB
Dziekuje@M@gda powodzenia!
@Juliett222 gratulacje!
U mnie brzuszek się uspokoił po zmianie magnezu.
Coś słodkiego na poprawę humoruostatni zakup męża.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje@M@gda powodzenia!
@Juliett222 gratulacje!
U mnie brzuszek się uspokoił po zmianie magnezu.
Coś słodkiego na poprawę humoruostatni zakup męża.
Od ostatniego usg minęło u mnie 1.5 tyg a ja już nóżkami przebieram na myśl o nsst. Mam ten detektor. Jak przedwczoraj i wczoraj normalnie usłyszałam tętno to skrzydeł dostałamHej dziewczynkipowiedzcie mi jak wytrzymujecie od wizyty do wizyty, teraz mam wizytę po ponad 4 tygodniach , tzn mam ja 20.06 a cały czas się zastanawiam czy z malenstwem wszystko dobrze.. Po wizycie jest kilka dni ok, a później.. Nie mogę się doczekać jak maluch zacznie się ruszać wtedy już chyba nie będę się tak denerwować bo będę go czuć
![]()
Miłego i słonecznego dnia wszystkim:*
Najchętniej chodziła bym na usg co tydzieńOd ostatniego usg minęło u mnie 1.5 tyg a ja już nóżkami przebieram na myśl o nsst. Mam ten detektor. Jak przedwczoraj i wczoraj normalnie usłyszałam tętno to skrzydeł dostałamŻeby jeszcze można było mieć w domu domowy sprzęt do usg...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przezylam dzueki detektorowi...potem tez sprawdzalam jak dlugo nie kopala...Hej dziewczynkipowiedzcie mi jak wytrzymujecie od wizyty do wizyty, teraz mam wizytę po ponad 4 tygodniach , tzn mam ja 20.06 a cały czas się zastanawiam czy z malenstwem wszystko dobrze.. Po wizycie jest kilka dni ok, a później.. Nie mogę się doczekać jak maluch zacznie się ruszać wtedy już chyba nie będę się tak denerwować bo będę go czuć
Miłego i słonecznego dnia wszystkim:*
O wow, nie wiedziałam że Są! Nawet mi do głowy nie przyszło żeby sprawdzić w necie... Ale zaraz to zrobieNajchętniej chodziła bym na usg co tydzieńja nawet oglądałam sprzęt do usg na allegro, hehe. Mówię do męża może kupimy i będziemy malucha codziennie oglądać
![]()
Super, gratulujęDziewczyny... orzeszek ok. Rosnie, juz ma 5.5cm. Wiercil sie kopał...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Ale ryczalam cale usg. Taki sliczny tenmoj orzeszek...Super, gratulujęNerwy już przeszły?