• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moje też,dlatego musze spokojnie czekać na 20.06 :/ nie wiem jak ja wytrzymam..
Ja do 17.06... Ale nie liczę na zbyt wiele, bo ten lekarz nie jest najlepszy w usg. Jak mi płci nie powie to będę zmuszona chyba czekać do 18.07... A na to najbliższe jadę z synkiem i bardzo bym chciała żeby zobaczył jak najwyraźniej no i płeć żebyśmy poznali razem. Bo oczywiście zakładam , że poza tym wszystko będzie w porządku . ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Ale ryczalam cale usg. Taki sliczny tenmoj orzeszek...

I jeden lekarz mowi ze raczej chlopak, drugi ze.chybs dziewczynka. Wiec jestem pewna ze jeden ma racje :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez ryczalam i nie mogłam wykrzystusic slowa. Pani kilkakrotnie pytała mnie czy wszystko ok, a ja nie dałam rady powiedzieć, że to dlatego że NT jest w normie i CRL tez...

Magda, A jak u Ciebie pomiary ?

Ja tez ryczalam i nie mogłam wykrzystusic slowa. Pani kilkakrotnie pytała mnie czy wszystko ok, a ja nie dałam rady powiedzieć, że to dlatego że NT jest w normie i CRL tez...

Magda, A jak u Ciebie pomiary ?

Nie wiem musialabym preczytac w wynikach :) ale lekarz mowil ze nie ma powodu do niepokoju. Ale przyznam.wam sie ze ide jeszcze w nastepnym tyg na kolejne prenatalne z pappa tym razem z mojego pakietu medycznego z pracy. Co mam nie isc jak mam za free:)

A mnie mój M dziś zaskoczył takim pięknym tortem i kwiatami,aż się wzruszyłam nie spodziewałam się zupełnie :zawstydzona/y: 5 rocznica ślubu a ogólnie 15 lat jesteśmy że sobą :)

Ja jak zwykle nie widzę zdjęcia... Bo chyba jest...
Gratulacje i kolejnych długich lat w miłości i szczęściu z liczną dziatwą ;)

My też podobnie, tak długo już razem. W tym.roku będziemy mieli 8 rocznicę (OMG!) I 17 lat razem [emoji44]

Nie wiem musialabym preczytac w wynikach :) ale lekarz mowil ze nie ma powodu do niepokoju. Ale przyznam.wam sie ze ide jeszcze w nastepnym tyg na kolejne prenatalne z pappa tym razem z mojego pakietu medycznego z pracy. Co mam nie isc jak mam za free:)

Zazdroszczę dwóch prenatalnych :)

reklama
Ja jak zwykle nie widzę zdjęcia... Bo chyba jest...
Gratulacje i kolejnych długich lat w miłości i szczęściu z liczną dziatwą ;)

My też podobnie, tak długo już razem. W tym.roku będziemy mieli 8 rocznicę (OMG!) I 17 lat razem [emoji44]

Dziękuję ślicznie . Tak wstawiłam zdjęcie torcikiu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry