Nataliaa93
Fanka BB :)
Moje też,dlatego musze spokojnie czekać na 20.06 :/ nie wiem jak ja wytrzymam..Rzuciłam okiem... powiedzmy, że cena lekko przerasta moje możliwości finansowe...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje też,dlatego musze spokojnie czekać na 20.06 :/ nie wiem jak ja wytrzymam..Rzuciłam okiem... powiedzmy, że cena lekko przerasta moje możliwości finansowe...
hehe, u mnie też do 17 tc raz był chłopiec raz dziewczynka zanim się rozstrzygnęłoTak. Ale ryczalam cale usg. Taki sliczny tenmoj orzeszek...
I jeden lekarz mowi ze raczej chlopak, drugi ze.chybs dziewczynka. Wiec jestem pewna ze jeden ma racje :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do 17.06... Ale nie liczę na zbyt wiele, bo ten lekarz nie jest najlepszy w usg. Jak mi płci nie powie to będę zmuszona chyba czekać do 18.07... A na to najbliższe jadę z synkiem i bardzo bym chciała żeby zobaczył jak najwyraźniej no i płeć żebyśmy poznali razem. Bo oczywiście zakładam , że poza tym wszystko będzie w porządku . ..Moje też,dlatego musze spokojnie czekać na 20.06 :/ nie wiem jak ja wytrzymam..
Ja tez ryczalam i nie mogłam wykrzystusic slowa. Pani kilkakrotnie pytała mnie czy wszystko ok, a ja nie dałam rady powiedzieć, że to dlatego że NT jest w normie i CRL tez...Tak. Ale ryczalam cale usg. Taki sliczny tenmoj orzeszek...
I jeden lekarz mowi ze raczej chlopak, drugi ze.chybs dziewczynka. Wiec jestem pewna ze jeden ma racje :d
Nie wiem musialabym preczytac w wynikachJa tez ryczalam i nie mogłam wykrzystusic slowa. Pani kilkakrotnie pytała mnie czy wszystko ok, a ja nie dałam rady powiedzieć, że to dlatego że NT jest w normie i CRL tez...
Magda, A jak u Ciebie pomiary ?
Dziewczyny... orzeszek ok. Rosnie, juz ma 5.5cm. Wiercil sie kopał...

5 rocznica ślubu a ogólnie 15 lat jesteśmy że sobą Ja jak zwykle nie widzę zdjęcia... Bo chyba jest...A mnie mój M dziś zaskoczył takim pięknym tortem i kwiatami,aż się wzruszyłam nie spodziewałam się zupełnie5 rocznica ślubu a ogólnie 15 lat jesteśmy że sobą
Zazdroszczę dwóch prenatalnychNie wiem musialabym preczytac w wynikachale lekarz mowil ze nie ma powodu do niepokoju. Ale przyznam.wam sie ze ide jeszcze w nastepnym tyg na kolejne prenatalne z pappa tym razem z mojego pakietu medycznego z pracy. Co mam nie isc jak mam za free
Ja jak zwykle nie widzę zdjęcia... Bo chyba jest...
Gratulacje i kolejnych długich lat w miłości i szczęściu z liczną dziatwą
My też podobnie, tak długo już razem. W tym.roku będziemy mieli 8 rocznicę (OMG!) I 17 lat razem [emoji44]