Ja tam sobie zwizualizowalam po swojemu. Wszystko już tam widzę, jakby była w pełni ukształtowanym człowieczkiem, nawet całkiem proporcjonalnymGłowa to ta większa kuleczkaciotka nie widzisz
![]()
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam sobie zwizualizowalam po swojemu. Wszystko już tam widzę, jakby była w pełni ukształtowanym człowieczkiem, nawet całkiem proporcjonalnymGłowa to ta większa kuleczkaciotka nie widzisz
![]()
Cześć Dziewczyny [emoji846] mogę do was dołączyć ? Byłam przez chwile na lutowych ale tam jest więcej dziewczyn co nie chcą być w ciąży niż chcą a to na tym etapie nie dla mnie . Większość oczywiście znam z forum kto po invitro [emoji846] dziś pierwszy raz zobaczyłam swoją kropkę na usg . Cudowne uczucie nie myślałam że to takie fajne uczucie [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zamowiłas u mnie babe to masz![]()
Lalunie nie Lilke
Ciociowa Antonina![]()
Dziewczyny nie wiem czy juz wam pisalam ale jade na urlop i ok 3 tyg mnie nie będzie. Moze bede wpadac od czasu do czasu, ale raczej zorientowac sie co sie dzieje. 3majcie sie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej RopuszkaCześć Dziewczyny [emoji846] mogę do was dołączyć ? Byłam przez chwile na lutowych ale tam jest więcej dziewczyn co nie chcą być w ciąży niż chcą a to na tym etapie nie dla mnie . Większość oczywiście znam z forum kto po invitro [emoji846] dziś pierwszy raz zobaczyłam swoją kropkę na usg . Cudowne uczucie nie myślałam że to takie fajne uczucie [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Baw się dobrze weź filtry 90 tu trochę świeci słońceDziewczyny nie wiem czy juz wam pisalam ale jade na urlop i ok 3 tyg mnie nie będzie. Moze bede wpadac od czasu do czasu, ale raczej zorientowac sie co sie dzieje. 3majcie sie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Baw się dobrze weź filtry 90 tu trochę świeci słońce![]()

36 w cieniu pod Barcelona wczoraj było.