Ropuszka666
Fanka BB :)
Jest serduszko i maluszek rośnie [emoji173]️ termin 09.02.2018
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
+ 17 nieźle dalas rade hi hi hi hi od 16 mowisz idzie w górę![]()
4.5 nie duzo do świat będziesz jak nowa![]()
Jest serduszko i maluszek rośnie [emoji173]️ termin 09.02.2018![]()
Jest serduszko i maluszek rośnie [emoji173]️ termin 09.02.2018![]()
Super Kochana [emoji5] ja w tym tygodniu idę na rekord usg mialam juz trzy razy, bo leżę plackiem z plamieniami krwią...uroki ciąży[emoji16]Jest serduszko i maluszek rośnie [emoji173]️ termin 09.02.2018![]()
O Boshe ja Ci współczuję . Przeżyjesz, oby tylko z dziećmi było wszystko dobrze, A Ty wylezysz się za wszystkie czasy, bo z bliźniakami to wiadomo...Super Kochana [emoji5] ja w tym tygodniu idę na rekord usg mialam juz trzy razy, bo leżę plackiem z plamieniami krwią...uroki ciąży[emoji16]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]![]()
Aniu ja nie mam bliźniakówO Boshe ja Ci współczuję . Przeżyjesz, oby tylko z dziećmi było wszystko dobrze, A Ty wylezysz się za wszystkie czasy, bo z bliźniakami to wiadomo...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Olaboga, pomyliłam !!! Przepraszam, trudno zapamiętać szczególnie jak wchodzi się w etap baby brain ... [emoji28]Aniu ja nie mam bliźniakówmoże pomyliłaś mnie z @tusiaczzek1988
moje leżenie zaczęło się dopiero od środy....wcześniej nie miałam takich przezyć eh