Ładnie mamusi pokazał buzkeJestem już po usg Synuś waży 376g. Wszystko ok[emoji7]![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ładnie mamusi pokazał buzkeJestem już po usg Synuś waży 376g. Wszystko ok[emoji7]![]()

A to już zostanie babaI ja jestem po .
Wszystko u nas dobrze i na 70% jestem baba![]()
chociaż znajomi po porodzie mieli szok jak z dziewczynki wyszedł chłopczyk a tu wszystko różowe wózek itd 
A to już zostanie babachociaż znajomi po porodzie mieli szok jak z dziewczynki wyszedł chłopczyk a tu wszystko różowe wózek itd
![]()
ahhh ale emocje zazdroszczę, że zaraz będziesz mieć swoje dziecko w ramionachaż się wzruszyłam! trzymam kciuki najmocniej jak się da!

@Rustynka jak się dzisiaj czujesz?
Jestem już po usg Synuś waży 376g. Wszystko ok[emoji7]![]()
Wiesz jak są też gabinety ginekologiczne bez sprzętu usg.....Powaznie? Myslalam, ze takie pomylki juz teraz sie nie zdazaja. Chyba by mnie krew zalala [emoji16][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj zdarzająPowaznie? Myslalam, ze takie pomylki juz teraz sie nie zdazaja. Chyba by mnie krew zalala [emoji16][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa , a to już prenatalne u Was ?I ja jestem po .
Wszystko u nas dobrze i na 70% jestem baba![]()
Ania , a jak tam u Was w tym.tyg? Jakieś newsy ? Podgladalas mała ? Jak wyniki Twoje ?dziewuszka![]()