Witaj FranciszkuMój Franciszek! Kocham na zabój ❤❤❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj FranciszkuMój Franciszek! Kocham na zabój ❤❤❤
Boshe, aż mnie ściska w brzuchu , sama.nie wiem... z zazdrościDziekuje dziewczynki nie jestem na bierząco ale Was nadrobie. Bo jak na razie Franulek jest bardzo absorbujacy . Na szczęście tatuś zjechał z trasy jesteśmy szczęśliwi, bo nam pomaga, zdrzemnęłam się dziś w dzień po 3 nieprzespanych nocach więc jest moc.
Całujemy Was !!!
Przerobił mnie wczorajAh ci mezowie... my jedziemy do kina, ale moj maz jeszcze nie wie ze do dzieciecych sklepow tez wejdziemy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie wiadomośći. Wielkie gratulacje!!!Hej tak na szybko bo nie mam głowy nie śpię 2 doby. O 17:15 wczoraj przyszedł na świat Franio .
Warzy 3050 i 54 cm długości. Po 12 h porodu naturalnego musieliśmy zakończyć CC. Wszystko było pięknie rozwarcie itd koniec porodu prawie przy końcu,tylko mały przy skurczach się cofal miał nogi powiązane pępowiną. Umordowali mnie strasznie. Ale już po wszystkim i cieszymy się sobą.
Ahh Ci faceci [emoji28] [emoji2]Przerobił mnie wczoraj, wybrał taki film, że już nie zdążyliśmy do żadnego sklepu
Cwaniak jeden.
Spakowalam ok 37tc. I dobrze bo dwa dni później trafiłam do szpitala i od razu urodziłam. A i tak m dowozil co chwilaRustynka gratulacje ! Cudny Franio.
Ja w sobote zrobiłam zakupy wszystko dla sunia do 6mc w ilościach mega . Jedne zakupy i po sprawie . W sierpniu będę je prac i prasować i będziemy gotowi . Torby jeszcze na szpital nie pakuje . W którym tyg wy pakowalyscie ? Ja juz skończone 33tyg.