Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z godnościąDziękuję, kochane, tak myślałam.
A jak Wasi mężowie to znieśli?![]()
Dziękuję, kochane, tak myślałam.
A jak Wasi mężowie to znieśli?![]()
Ropuszka, a ty nie chciałaś takiego łóżeczka:
Link do: Bellamy ines 120/60 łóżeczko
??
połowę taniej niż nowe, ale nie wiem czy nie za daleko do ciebie
Cześć, dziewczyny
Skromnie dołączam do Waszego grona
I od razu mam pytanie, które mi ostatnio chodzi po głowie: Jak u Was wyglądała sprawa ze współżyciem po udanym transferze?![]()
Jak miałam chęćCześć, dziewczyny
Skromnie dołączam do Waszego grona
I od razu mam pytanie, które mi ostatnio chodzi po głowie: Jak u Was wyglądała sprawa ze współżyciem po udanym transferze?![]()
a chęci miałam spore na początku Ja właśnie dziś o to miałam spięcie bo my mamy całkowity zakaz i on do mnie dziś wyskoczył znowu nie zapomnij na wizycie zapytać o seks . Wrrr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sklep meblowy... super!!! DO tego trzeba mieć gust!Madziu paradoks jest taki ze prowadzimy sklepy meblowe i nic mi się nie podoba od dostępnych producentów . Do Wawy za daleko a koncepcja się tez zmieniła bo sofa która zamówiłam okazała się za wielka i za szara i musi wrócić na sklep a ja muszę zmienić koncepcje i chyba będę brała białe łóżeczko.![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom