natalix0
Fanka BB :)
Brak współżycia do dzisiajCześć, dziewczyny
Skromnie dołączam do Waszego grona
I od razu mam pytanie, które mi ostatnio chodzi po głowie: Jak u Was wyglądała sprawa ze współżyciem po udanym transferze?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Brak współżycia do dzisiajCześć, dziewczyny
I od razu mam pytanie, które mi ostatnio chodzi po głowie: Jak u Was wyglądała sprawa ze współżyciem po udanym transferze?![]()
A dobrze pobralas? Po umyciu i ze srodkowego strumienia?Cały czas było wszystko ok a dziś odbieram badania a tam wysokie pH i liczne bakterie w moczu. Powtórzę jeszcze jutro, dobrze że wizyta we wtorek. Czyli leki powinny to opanować i nic złego bobasowi się nie stanie jak w miarę szybko zostało wyłapane?
A najlepsze jest to ze przed in vitro wyjechal na misje. Czyli bez kochania bylismy 6miesiecy misji i cala ciaze i okres pologu do wizyty u gin...ale to byla jego decyzja...bal sie ze cos uszkodziU mnie dokladnie to samo, maz boi sie mnie dotknac [emoji6] [emoji28]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie sa ciągle jakieś problemy które mogą do końca ciąży nie minąć. Ja też w ciazy mam lęk i nie mam nastroju a i M się boiwitaj, @dream
No, dobrze, że pozostają te inne sposobyTo lekarz Wam zabronił aż do połogu czy sami tak to czujecie?
A dobrze pobralas?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Umyj sie i nie z pierwszego strumienia tylko srodkowego...Właśnie z pierwszego strumienia i zaraz po wstaniu bo nie wytrzymała bym z pełnym pecherzem żeby iść się wykapac dlatego jutro powtórzę i zobaczymy co wyjdzie.
Cześć, dziewczyny
lekarz wciąż powtarzał że to normalna ciąża i ze nie mam przeciwwskazań no chyba że zaczeloby się plamienie. Ja się boję za każdym razem i nie ma wygibasow 

Umyj sie i nie z pierwszego strumienia tylko srodkowego...
I samą wodą żadnym specyfikiem!Umyj sie i nie z pierwszego strumienia tylko srodkowego...