• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

1501850679-aaaaaa.jpeg
ja trochę mniej poszalalam hehe niz @Ropuszka666 ale wczoraj na Ali jeszcze cos zamówiłam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Super te wszystkie ciuszki :)
Jeżeli mogę coś doradzić z własnego doświadczenia (moja córcia ma 5 tyg), polecala bym kupować bodziaki itp rozpisane a nie zakładane przez glowke. Niemowlakowi ta główka lata w każdą stronę, trzeba bardzo uważać. Ja dopiero teraz zaczynam zakładać przez glowke :)
Chyba,że macie doświadczenie to nie ma tematu :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeżeli mogę coś doradzić z własnego doświadczenia (moja córcia ma 5 tyg), polecala bym kupować bodziaki itp rozpisane a nie zakładane przez glowke. Niemowlakowi ta główka lata w każdą stronę, trzeba bardzo uważać. Ja dopiero teraz zaczynam zakładać przez glowke :)

To są większe rozmiary w moim pepco nie ma newborn[emoji6] staram się takie kupować jak mówisz ale wcale nie jest latwo takie znalezc!

Zgadzam sie z toba Beatko !! Najlepsze spioszki rozpinane!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To są większe rozmiary w moim pepco nie ma newborn[emoji6] staram się takie kupować jak mówisz ale wcale nie jest latwo takie znalezc!

W pepco ciężko znaleźć newborn. Ja kupowałam w smyk, świat dziecka tu są super jakość i idealnie trzymają rozmiarowke, kaphal też ma newborn z bardzo fajna kolekcja z Eco bawelny, h&m,zara. Ja dużo zamawiałam przez internet :)

W pepco ciężko znaleźć newborn. Ja kupowałam w smyk, świat dziecka tu są super jakość i idealnie trzymają rozmiarowke, kaphal też ma newborn z bardzo fajna kolekcja z Eco bawelny, h&m,zara. Ja dużo zamawiałam przez internet :)

Też duży wybór ma tesco. Tez polecam smyka i h&m. Również polecam przez internet kupować czasami mają większy wybór niż w sklepie stacjonarnym

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Też duży wybór ma tesco. Tez polecam smyka i h&m. Również polecam przez internet kupować czasami mają większy wybór niż w sklepie stacjonarnym

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
I większe promocje ;) szczególnie smyk ma często promocje via internet a niedostępne w sklepie stacjonarnym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry