Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pewnie bym miala podobny strasznie dlugo brałam a dupka dalej biorę.Dziewczynki zobaczcie jaki uzbierałam worek po prolutexie[emoji23]![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki zobaczcie jaki uzbierałam worek po prolutexie[emoji23]![]()
Ja dopiero od jakiś 2 tyg. Nie biorę, a dziś 26+1 tydzień ciąży, dziś robiłam progesteron zobaczymy jaki będzie wynik.Ja pewnie bym miala podobny strasznie dlugo brałam a dupka dalej biorę.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Oj tak ok. 100 buteleczek [emoji23]jakieś 2,200 a mi tu przyszło teraz wózek używany szukać i po kosztach [emoji26]
Oj tak ok. 100 buteleczek [emoji23]jakieś 2,200 a mi tu przyszło teraz wózek używany szukać i po kosztach [emoji26]
Pocieszyc cie?... ja prolutexu zuzylam 240 szt...i wozek tez uzywanyOj tak ok. 100 buteleczek [emoji23]jakieś 2,200 a mi tu przyszło teraz wózek używany szukać i po kosztach [emoji26]
No nieźle! Dobrze że choć na używane nas stać [emoji6]Pocieszyc cie?... ja prolutexu zuzylam 240 szt...i wozek tez uzywany![]()