Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To kolegi żona urodziła syna 4900 i to sn [emoji16]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hormoniki szalejąDziewczyny nawet mi nie mówcie o spaniu . Zasypiam ok 3-4 i wstaje dopiero o 10 nadal nieprzytomna . Ostatnio kłócę się z M i wczoraj już wylądowałam na kanapie bo powiedziałam ze nie położę się obok niego. Nie wiem czy to ciąża tak na mnie działa czy on zawsze był taki.[emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To kolegi żona urodziła syna 4900 i to sn [emoji16]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hormoniki szaleją
Wysypiaj się po porodzie raczej nie pospisz.
U mojego Franka zaczęły się kolki więc mamy wesoło. Choć dzisiejsza noc uważam za przespaną tylko 2 pobudki które trwały 3 h![]()
Wózek to taki tylko na jaki nas stać [emoji16]Czyli są jeszcze dobrzy ludzie [emoji846] chwal się wózkiem . Super ze z małym wszystko dobrze . Ja to się boje jak zaczną ważyć moja małą . Wczoraj znajoma urodziła syna 4790 i jest ogromny . Jak zobaczyłam zdjęcia to aż się przeraziłam [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ładny! Maluszkowi się spodoba ☺Wózek to taki tylko na jaki nas stać [emoji16]![]()
szału może i nie ma [emoji28]![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Czy dobrze kojarzę, że jesteś z Olsztyna?Hej kochane moje kolezankiszczesliwie zaciazone. Jak wiekszosc z was wie nasza 3 proba skonczyla sie fiaskiem
Pomalu przygotowujemy sue do 4 podejscia tym razem w innej klinice. Poniewaz nie mam juz refundacji na leki a ich koszty na 100% sa duze. Zwracam sie z prosba do kolezanek ktore szczesliwie zakonczyly swoje leczenie upragniona ciaza a moze w ich lodowkach pozostaly niewykorzystane leki gonapeptyl i menopur ktore z checia odkupie. Jesli ktoras z was mialaby w swojej lodowce zbedne ampuki prosze napisac info na priv bardzo chetnie odkupie![]()