tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Mowisz o Roxi vel Fasolce
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ciekawe co u niej? Pamiętam razem w trójkę mniej więcej w tym samym czasie podchodziłyśmy do transferu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mowisz o Roxi vel Fasolce
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dosadnie? Przestań, proszę. Zauważam tylko ze czasami należy zastanowić się nad tym co się pisze. Umiesz postawić się w sytuacji fasolki / roxi, która za jakiś czas czyta takie wpisy? Moim zdaniem stać was na więcej ale same zdecydujecie.Anetka chyba zbyt dosadnie to odebralas. Ja nie poczulam zeby az tak bardzo dziewczyny zgnoily ta forumowiczke. I oczywiscie forum polega na wspieraniu ale nie zawsze na slodzeniu, przynajmniej moim zdaniem.
Ja najbardziej tego wywoływania się obawiam. Na moją mamę jak była ze mną w ciąży nie podziałało i musieli cesarkę robić. Mi doktor tj już wspominałam kazał się oszczędzać, bo już w 34 tyg główka nisko... I wtedy sobie pomyślałam, żeby nie było tak, że ja się pooszczędzam, a potem będą wywoływać... Teraz się nie oszczędzam. Najlepiej to na disco bym poszła i poszalała, ale nikt nie chce ze mną pójść. Hi hi hi
Zaglądam tu po kilku dniach nieobecności i niedobrze mi się robi. Powiedzcie mi, jak możecie wysmiewac i tak okrutnie obgadywac inna forumowiczke? Zgadzam się ze niesmaczne było wstawianie zdjęć podpaski ale czy oby wasza dyskusja nie jest przesadzona? Z pewnością teraz na mnie wyleje się kilka wiader szlamu ale trudno.
Wydaje mi się, że zamysłem tego forum bylo wzajemne wspieranie się a nie gnojenie....
[emoji127] 28.10.2017
Owszem, krytyka ale w dyskusji z zainteresowana a nie pod jej nieobecność.Zamyslem forum jest dyskusja i wymienianie sie opiniami. A co za tym idzie tak wspieranie sie, jak i wzajemna krytyka. Forma w jakiej sie to robi to juz inna bajka, ale jesli ktos sie tu udziela musi przyjac na klate tak te dobre jak i te zle opinie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Owszem, krytyka ale w dyskusji z zainteresowana a nie pod jej nieobecność.
[emoji127] 28.10.2017
Miałam się nie odzywać ale chcę się do tego odnieść. Nie podoba mi się to , że po pół roku nie obecności jest dyskusja na Mój temat, gdy dawno już nie mam konta ! I to przez osoby które wspierałam. Myślałam , że forum kto po in vitro od tego jest ale się myliłam! Szkoda , że wcześniej się nie dowiedziałam osobie takich fajnych informacji tylko teraż, gdy wam się dziewczyny udało wcześniej każda z was inaczej pisała widzę, że człowiek nie docenia tego co ma i pokazuje swoją wyższość przypominam spotkała nas ogromna tragedia , że nie możemy mieć naturalnie dzieci jedziemy na tym samym wózku. I pisanie o kimś kogo dawno nie ma i jeszcze tak jest nie na miejscu. I to jest mój ostatni post nie wypowiadam się więcej na ten temat i proszę o mnie nie pisać.
Ps. Kilka osób wcześniej pisało co u Nas ?
Nam się nie udało w 15 tygodniu [*][*]