Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja po crio odstawialam od 8 tcA jak ktoś podchodził do crio to nie ma ciałka żółtego i podaje się do momentu, aż łożysko przejmie funkcje produkcji progesteronu,
Ja też powoli odstawiałam od 9 czy 10 tc, ale ja nie miałam plamień żadnych (poza jednym incydentem), dlatego lekarz mógł sobie na to pozwolić.Ja po crio odstawialam od 8 tc
Zaczelam od prolutexu i stopniowo dalej .
Ja rowniez zadnych krwawien ( plamienia kaea z mlekiem nie licze hi ) po odstawieniu prolutex 1 dzien widzialam krew chwilowo .Ja też powoli odstawiałam od 9 czy 10 tc, ale ja nie miałam plamień żadnych (poza jednym incydentem), dlatego lekarz mógł sobie na to pozwolić.
Pewnie tak .Mi chyba przez te moje plamienia tak kaze długo brać nie wiem....
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
No a mi nikt nic o zadnej poloznej nie mowil tylko gp i od razu szpital i to bedzie koniec 13 tygodnia ale i tak w polskiej przychodni mam prenatalne prywatnie umowioneNo ja krew i mocz oddalam w zeszłym tyg u położnej i kazala czekac na list ze szpitala na te prenatalne, moze przyjdzie po weekendzie.
Ja obstawiam ze tak bo cos tu cicho[emoji6]Czy Eryk jyz sie urodzil ? Hop hop