Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oh, oh, chłopiec!! Gratuluję!!My juz po prenatalnych. Wszystko okeyNa wynik pappy muszę poczekać tydzień. Chyba będzie chłopak
Mąż widział patyczek i kulki.... Pani doktor też
![]()
Super ze wszystko dobrze [emoji4] no i gratuluję synusia [emoji1]My juz po prenatalnych. Wszystko okeyNa wynik pappy muszę poczekać tydzień. Chyba będzie chłopak
Mąż widział patyczek i kulki.... Pani doktor też
![]()
Nam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopcaGratulacje[emoji4] super ze wszystko dobrze! No a m pewno skacze ze szczescia[emoji16]
Dokladnie jak mowisz[emoji6]Nam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopca![]()
Mój o dziwo wolał córkęNam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopca![]()
Mój o dziwo wolał córkęale tak na prawdę było mu wszystko jedno
Moj tez chcial corke...i ma...i drugie dziecko tez marzy o corce...ale wazne zeby zdrowe...Mój o dziwo wolał córkęale tak na prawdę było mu wszystko jedno
A mój mąż bardziej czekał na dziewuche. Ja z resztą reż myślałam, że jak doczekamy się dzieci to pierwsze będzie dziewczynką. Jednak cieszę się mega i nie wybrzydzam, tj piszesz oby zdrowe było!Nam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopca![]()
Nam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopca![]()