adunnnia90
Fanka BB :)
Dziewczyny wlasnie dostalam wyniki z dzisiejszego badania moczu. O co chodzi z tymi ketonami i erytrocytami? Mam sie martwic? [emoji20] bo juz sie stresuje....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Twoje nerki mogą gorzej pracować, ale powiem Ci, ze mialam taka sama ilość erytrocytow i moja ginekolog nic nie mówiła na ten temat. W ciąży nasz organizm jest obciążony i nie kazda ma idealne wyniki. Myślę ze u Ciebie jakichs powodów do zmartwień nie ma![]()
Dziewczyny wlasnie dostalam wyniki z dzisiejszego badania moczu. O co chodzi z tymi ketonami i erytrocytami? Mam sie martwic? [emoji20] bo juz sie stresuje....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Siedziałam cicho bo każdy dzień był jak zbawienie. Czekamy na Zośke. Wyprawka prawie gotowa.Tyle czasu siedziałaś cicho ? Wiec teraz nadrabiaj i chwal się na kogo czekamy chłopczyk,dziewczynka ? Jak samopoczucie ? Wyprawka skończona ? Pamietam Cie dobrze z kto po invitro [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O też Zosia[emoji6]Siedziałam cicho bo każdy dzień był jak zbawienie. Czekamy na Zośke. Wyprawka prawie gotowa.
No w końcu [emoji5]martwiłam się o Ciebie !!!! Znikłaś , coś się działo?W końcu odważyłam się napisać. 33 tydzień i czwarty dzień. Odliczamy.
Super śliczna[emoji4]I taka jestem piękna! Mozecie mnie z profilu podziwiac!
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom