adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje ! Zdrowka dla mamusi i synusia [emoji4]Urodziłam dziś Szczepanka własnymi siłami o 8:00. Waży 3280g i mierzy 56cm. Czujemy sie dobrze i uczymy się siebie [emoji5]️
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje ! Zdrowka dla mamusi i synusia [emoji4]Urodziłam dziś Szczepanka własnymi siłami o 8:00. Waży 3280g i mierzy 56cm. Czujemy sie dobrze i uczymy się siebie [emoji5]️
Witamy na swiecieUrodziłam dziś Szczepanka własnymi siłami o 8:00. Waży 3280g i mierzy 56cm. Czujemy sie dobrze i uczymy się siebie [emoji5]️

@Huanita81, stało się!
Gratuluję od całego serca, w końcu możesz tulić swoje maleństwo
Chwalę się moim rosnącym maluszkiem, dalej męczą mnie mdłości stąd opóźnienie
Link do: Dropbox - 06.09.2017.jpg
Urodziłam dziś Szczepanka własnymi siłami o 8:00. Waży 3280g i mierzy 56cm. Czujemy sie dobrze i uczymy się siebie![]()
zdrówka dla Was Ja uwielbiam ten etap zdjęć z usg . To jest takie niesamowite jak z takiej kropki powstaje człowiek . Już widać ze coś tam się wykluwa . Ja jutro zaczynam 20 tc i cały czas wymiotuje wiec współczuje bo wiem co przechodzisz .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz mało jem i naprawdę proste rzeczy. Trzymaj się, myślę że już wkrótce poczujesz się dobrze 
Dawaj zdj uwielbiam patrzec na takie ciuszki [emoji7] [emoji7] [emoji7] moj M twierdzi ze sama nie moge wchodzic do takich sklepów[emoji3] [emoji28]Dziewczyny u nas przez weekend były targi Mama dziecko i w Smyku było -20% . Jestem bankrutem !!! M stwierdził ze zwariowałam ale były tak piękne rzeczy ze nie mogłam przejść obojętnie [emoji23][emoji23][emoji23] ale cieszę się bo mam już połowę wyprawki za sobą [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, to naprawdę coś wspaniałego jak rośnie maluszek w nas
Współczuję wymiotów, że tak długo Cię trzymaJa prawie cały czas mam mdłości, a wymiotowałam dwa dni jak na razie ale już jak zacznę to nie mogę przestać
Teraz mało jem i naprawdę proste rzeczy. Trzymaj się, myślę że już wkrótce poczujesz się dobrze
![]()