• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to dobrze że spada

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak z Twoim progesteronem .? Bo martwilas się że za niski..przepraszam że nie dopatrzyłam jeśli pisałaś ale właśnie mi się przypomniało ., też zrobiłam sobie wynik z ciekawości i mam 110 wciąż biorę 2×1 tabl. dopochwowo., lekarz wczoraj na wizycie powiedział że za 3 tyg.odstawiamy

reklama
A jak z Twoim progesteronem .? Bo martwilas się że za niski..przepraszam że nie dopatrzyłam jeśli pisałaś ale właśnie mi się przypomniało ., też zrobiłam sobie wynik z ciekawości i mam 110 wciąż biorę 2×1 tabl. dopochwowo., lekarz wczoraj na wizycie powiedział że za 3 tyg.odstawiamy

A który jesteś tydzień? Mi lekarz w równo 11 tygodni kazał odstawić luteinę. Ostatnio jak badałam progesteron to miałam trochę ponad 100.

Dzięki za pamięć [emoji5]ja wczoraj robiłam i miałam 103 , ale ja biorę 3×200 dopochwowo i 3×50 podjęzyk i szału nie ma , ale teraz mam odstawić po jednej tabletce ,tej pod język tygodniowo i za 3 tyg. Powtórzyć progesteron I wtedy będę tylko na tych dopochwowo

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry