Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak brzuch mam już spory [emoji5]cycki dla równowagi mogły by też urosnąć, ale gdzie tam nawet w ciąży nie mogę się nacieszyć cyckamija już też mam z 11 kg na plusie [emoji28]Ale czas lecimasz już spory brzuszek jestem 2 tyg za Tobą bo ja mam 30+0. Wyglądasz pięknie ja przytyłam 12 kg już ale od zeszłego tygodnia lekkosteawna dietka i mam nadzieję że niedobije do niewiadomo ilu kg.Nie jem i nie jadłam nigdy dużo ale chyba predyspozycje robią swoje
![]()
[emoji1] za chwilę będziesz miała swojego lukrowego smakołyka do schrupania [emoji507]

Super [emoji4]Ja już po .
23+5 I 4 kg na plusie
Ciśnienie 100/ 50
Serduszko pyka pięknie pyk pyk
Skierowanie na szczepionke w 32 tc
Wszystko ok
Ja już po .
23+5 I 4 kg na plusie
Ciśnienie 100/ 50
Wszystko ok
To malutko przybralas! Moze tez zaczne tyle paczkow hesc to waga spadnie[emoji23][emoji23]Ja już po .
23+5 I 4 kg na plusie
Ciśnienie 100/ 50
Wszystko ok
Dziewczyny takie pytanie ..do tej pory brałam folik 15 MG, na zeszło tygodniowej wizycie lekarz mówił że już nie muszę brać i wystarczy to co jest w Prenatal Duo i tak się zastanawiam bo mam jeszcze zapas 1 opk brać czy nie brac? Wy bralyscie? Bierzecie? Do końca?