Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez chceIlona daj przepis! Jak smakuje tak jak wyglada to zrobie[emoji6]
Tusiaczek mam lacibios femina w lodowce bo kilka opakowan przywiozlam z pl ale w sumie nie bralam.regularnie... po masci lepiej. Kupie dzis ten canesten i jak na noc bedzie pieklo znowu to wezme te globulki przez 3 dni
Dziewczyny a co jest w Polsce na takie rzeczy? Bo m bedzie za 3 tyg w pl i by mi przywiozl na zapas tylko nie wiem co?
USG robione w 11 tyg i 1 dniu ciąży. Tak się rozruszał w trakcie, chyba czuł że go podglądamy
Robił fikołki, machał rączkami i nóżkami. Zakochałam sie na zabój 

Tusiaczek ja te hexatiab mam w domu [emoji44]
Bo je kupilam rok temu w pl jak na wczasy lecielismy zeby w razie w miec i pani w aptece polecila... glupia ja zapomnialam o nich...
Tylko czy jak mam infekcje to moge je brac? I dzis 11t6d
A i do mycia mam lacybios przeciwgrzybiczy bo dorwalam w polskiej drogerii miesiac temu
Śliczności [emoji8]mały wielki człowiek [emoji2]Cześć, dziewczyny!
Chciałam pokazać Wam mojego słodkiego malucha, który już jest prawdziwym małym człowiekiemUSG robione w 11 tyg i 1 dniu ciąży. Tak się rozruszał w trakcie, chyba czuł że go podglądamy
Robił fikołki, machał rączkami i nóżkami. Zakochałam sie na zabój
Link do: Dropbox - 11+1.jpg
Widzę, że dużo piszecie o szczepionkach. Na nie lekarz prowadzący kieruje czy samemu trzeba temat ogarnąć? Jestem w tym zielona![]()
Mam ten przepis jest genialny! Robilam w tamtym roku z jezynami. 3 razy z rzedu bo nam tak smakowalo a jezynki z lasu mielismy [emoji16]Dziewczyny polecam , możecie śmiało robić [emoji8]![]()
![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pisze zeby z lekarzem skonsultowac w ciazy ale moj lekarz ich nie bedzie znal.. czy jest w nich cos co moze zaszkodzic?Myślę że spokojnie możesz, jony srebra są bezpieczne. To jest przy infekcjach bakteryjnych i grzybicznych.