kredka82
Fanka BB :)
Ja tez sie strasznie boje bo skonczylam niedawno 35 lat i wszyscy strasza.. a tu jeszcze do przyszlego piatku czekanie...Też się stresuję, żeby dzieciątko było zdrowe. Chciałabym już mieć to za sobą![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez sie strasznie boje bo skonczylam niedawno 35 lat i wszyscy strasza.. a tu jeszcze do przyszlego piatku czekanie...Też się stresuję, żeby dzieciątko było zdrowe. Chciałabym już mieć to za sobą![]()
Śliczności [emoji8]Kochane jesteśmy już po wizycie wszystko jest wporzadku !najprawdopodobniej czekamy na dziewuszke! Także jeśli tak to na pewno będzie Anastazja
![]()
jesteśmy bardzo szczęśliwi !
Cześć, dziewczyny!
Chciałam pokazać Wam mojego słodkiego malucha, który już jest prawdziwym małym człowiekiemUSG robione w 11 tyg i 1 dniu ciąży. Tak się rozruszał w trakcie, chyba czuł że go podglądamy
Robił fikołki, machał rączkami i nóżkami. Zakochałam sie na zabój
Link do: Dropbox - 11+1.jpg
Widzę, że dużo piszecie o szczepionkach. Na nie lekarz prowadzący kieruje czy samemu trzeba temat ogarnąć? Jestem w tym zielona![]()
A powiedz mi warto zeby m mi ta nystatyne przywiozl? To sa jakies globulki?
Bo przed transferem leczylam e.coli bo wyszly w wymazie a nawet nie wiedzialam ze mam infekcje bo wszystko w srodku siedzialo i bralam macminor 500 i pomoglo i to tez chyba nystatyne mialo w skladzie
Odpukac nie swedzi ale wezme przez 10 dni co by sie nie powtorzylo.
Myslisz ze branie tych globulek nie przeszkodzi bo mam prenatalne za tydzien?
Czy poczrkac do prenatalnych jak nie bedzie swedzialo i po nich zrobic kuracje?
Tak zrobie. A m i tak wysle do apteki jak bedzie w pl zeby mu dali cokolwiek nie jest na recepte.Nystatyna jest na receptę więc ot tak w aptece jej nie dostaniesz. Bo to jest taki delikatny antybiotyk. On jest w postaci takiej dość sporej tabletki. Na mnie działa, działanie ma wolniejsze ale dla mnie okazała się skuteczna.
Co do tego hexa tiab to może skoro dolegliwości minęły po clotrimazol to narazie bym odpuściła i ich nie brała tylko jeszcze przez dwa trzy dni posmarowała bym się ta maścią tak profilaktycznie.
W każdym bądź razie jeśli jednak byś zdecydowała o aplikowaniu tych tabletek to w badaniu prenatalnym na pewno nie przeszkodzi. I koniecznie jedz te kapsułki z dobrymi bakteriami przynajmniej co drugi dzień.
O kochana to się wygrzewać proszę!!!!My już po wizycie . Szyjka super 4,5 , mocz się unormował reszta wyników super ale niestety dostałam antybiotyk na moje przeziebienie bo nie odpuszcza a głos mam zachrypnięty jak stara pijaczka [emoji12] miałam tylko badanie dowcipne bo we wtorek mam drugie prenatalne i wtedy mam nadziej ze podzielę się zdjęciem mojej kruszynki [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O kochana to się wygrzewać proszę!!!!
Szyjka "kilometrowa" to super!!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mnie też coś gardło zaczyna boleć. Ale pije herbatkę z miodem i cytryną.Lekarka tez chwaliła szyjkę [emoji6] leżę już ponad tydzień i myślałam ze naturalnie się wyleczę ale te wirusy są teraz takie mutanty ze widocznie bez leków ani rusz .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom