dreamscometrue
Mama Zosi
Dziewczyny miala któraś z Was cc ze względu na problemy z oczami?
---24tc---
---24tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie Dziewczyny od rana zadam trudne pytaniemianowicie wczoraj byłam na tych warsztatach Bezpieczny Maluch i pojawił się temat bankowania krwi pepowinowej, jestem słaba w temacie co Wy myslicie na ten temat?
Widzę temat pobierania krwi pępowinowej może kogoś to zainteresuje i pomoże podjąć decyzję.
Link do: Krew pępowinowa 6 prawd, o których nikt nie mówi. - Mama Lekarz
Dziewczyny miala któraś z Was cc ze względu na problemy z oczami?
---24tc---
bylam u okulistki i powiedziala ze mam zwyrodnienia na siatkówce, tragedii nie ma, ale ona nie ma kompetencji na tyle i wysłała mnie do poradni okulistycznej siatkówki. idę 25października. być może bedą robic zabieg laseroterapii (to łagodzi te zwyrodnienia). ja nie jestem nastawiona na cc ale nie chcę oslepnac przy porodzie...Ja nie, ale wiem, ze np duza wada, albo odklejajaca sie siatkowka moga byc wskazaniem do cc.
A Ty chcesz rodzic przez cc?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bylam u okulistki i powiedziala ze mam zwyrodnienia na siatkówce, tragedii nie ma, ale ona nie ma kompetencji na tyle i wysłała mnie do poradni okulistycznej siatkówki. idę 25października. być może bedą robic zabieg laseroterapii (to łagodzi te zwyrodnienia). ja nie jestem nastawiona na cc ale nie chcę oslepnac przy porodzie...