Dzięki dziewczyny. Niestety z tym jednym przepływem nadal jest problem (ale w skali 1-4 na 1) także co dwa tygodnie do obserwacji
---24tc---
---24tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna [emoji5]gratuluję733gramy szczęścia [emoji7]![]()
---24tc---
Ślicznotka [emoji6]
Czesc Dziewczyny a ja wczoraj wylądowałam na IP od rana strasznie bolało mnie z lewej strony,brzuch twardy a ja leżąc nie mogłam przewrócić się z boku na bok,straszne. Napisałam sms do prowadzącego a on jedź do sprawdzić a więc zrobiono mi ktg, usg i badanie ginekologiczne, szyjka 4,75 cm więc super i brak zagrożenia wcześniejszym porodem, wszystko okej a brzuch wciąż był twardy podano mi leki rozkurczowe i diagnoza kolka jelitowa, mówię Wam jaki to ból, ale po lekach ustąpiło teraz dieta lekkostrawna i leki rozkurczowe. Jestem w domu ale ogólnie mam też problem z wystającym pepkiem bo mnie poprostu boli nawet koszulka mnie drażni,lekarz mówił że nie widzi przepukliny poprostu mały jest tak ułożony, ma już 1720 gtakże przybiera intensywnie
ehhh co to był za dzień...
Oj biedna, dobrze że już w domku i że to nic poważnego co by mogło wywołać poród przedwczesny super waga maluszka który nasz teraz tydzień ciąży, ja na usg 3 trymestru a dokładnie 30+1 mały ważył 1729g.Czesc Dziewczyny a ja wczoraj wylądowałam na IP od rana strasznie bolało mnie z lewej strony,brzuch twardy a ja leżąc nie mogłam przewrócić się z boku na bok,straszne. Napisałam sms do prowadzącego a on jedź to sprawdzić a więc w szpitalu
zrobiono mi ktg, usg i badanie ginekologiczne, szyjka 4,75 cm więc super i brak zagrożenia wcześniejszym porodem, wszystko okej a brzuch wciąż był twardy podano mi leki rozkurczowe i diagnoza kolka jelitowa, mówię Wam jaki to ból, ale po lekach ustąpiło teraz dieta lekkostrawna i leki rozkurczowe. Jestem w domu ale ogólnie mam też problem z wystającym pepkiem bo mnie poprostu boli nawet koszulka mnie drażni,lekarz mówił że nie widzi przepukliny poprostu mały jest tak ułożony, ma już 1720 gtakże przybiera intensywnie
ehhh co to był za dzień...
Oj biedna, dobrze że już w domku i że to nic poważnego co by mogło wywołać poród przedwczesny super waga maluszka który nasz teraz tydzień ciąży, ja na usg 3 trymestru a dokładnie 30+1 mały ważył 1729g.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom