No to też będę obierac od dzisiaj!ja w zależności co...wyparzam skórkę albo obieram albo jedno i drugie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to też będę obierac od dzisiaj!ja w zależności co...wyparzam skórkę albo obieram albo jedno i drugie![]()
Super![]()
To jest dokładnie ten. M mówi ze mam zostawić bo jak coś mi przeszkadza to nie koniecznie musi dziecku a po za tym on musi mieć sposób na usypianie małej [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ja prowadzę ciążę u mojej dr która robiła mi ivf...Dziękuję dziewczynydzięki Wam trochę się uspokoiłam.
Ponawiam moje pytanie/prośbę - jeśli są tutaj jakieś dziewczyny z Warszawy i mogą polecić dobrego lekarza do prowadzenia ciąży będę wdzięczna![]()
Ja jestem z Warszawy, leczyłam się w Invimedzie u dr Kaczyńskiego. Do niego też chodze w ciąży. Przyjmuje w MyClinic na Solidarności.Cześć dziewczyny
Chciałabym się Was poradzić. Czy są tutaj jakieś ciężaróweczki po in vitro z Warszawy i mogłyby mi polecić jakiegoś dobrego lekarza do prowadzenia ciąży?
Mam jeszcze pytanie czy w ciąży można jeść wedline? Myślałam, że nie można jeść surowego mięsa typu tatar, ale o wedlinie nie pomyślałam. W internecie są różne informacje, ale ogólnie jak wpisuje jakiś produkt w wyszukiwarkę to bardzo często jest nie wskazany i już zglupialam![]()
Przesada nie jest wskazana w żadną stronęWczoraj wyczytałam, że koperek też niby nie wskazany i jadłam ziemniaki bez koperku... Najbardziej przeżywałam tą wedlina...jadłam kanapki i później naczytałam się różnych rzeczy. A warzywa i owoce obieracie dodatkowo czy tylko dokładnie myjecie?
A ja mam 4 koty i jestem w 29tc i tez nie miałam toxo. Grunt to nie przesadzać. Surowego nie jedz, sushi surowego, wędlin dojrzewających, ale nie rezygnuj z wszystkiego, bo coś jeść trzebaJa z tą wedlina przeżywam, bo nie miałam toxo... no ale jak przez prawie 30 lat się nie zaraziłam, to raczej powinno być dobrze i teraz![]()
Ja idkad sparzylam zielona salate po prostu wszystko myje[emoji6]ja w zależności co...wyparzam skórkę albo obieram albo jedno i drugie![]()