• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@kredka82 i jak po badaniach ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A i malenstwo ma 70g i z usg 13t2d
Bidulek dostal czkawki ale byl takin zabawny jak lapal.sie za glowke a potem za nozki[emoji7][emoji7][emoji7] no i tym razem plci lekarz nie widzial. Ostatnio dla przypomnienia mowil.ze dwa jajeczka ale ze to nie na 100%

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra dziewczyny chwale się . Pierdzielło nas konkretnie na punkcie naszego dziecko ale nie możemy przestać się cieszyć . Co prawda mamy jeszcze dużo czasu ale już dziś skręciliśmy meble [emoji12][emoji12] M kupił tez dla córci tipi choć się śmieje ze przez dwa lata to nasz buldog tam będzie spał [emoji16][emoji16]
1506545923-aaaaaa.jpeg
1506545932-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przepięknie:biggrin2:podzielisz się linkiem lub nazwa wanienki jest przecudna:rofl2::rofl2:

No to super ze usg wyszlo dobrze, ja wczoraj wsciekla wyszlam ze szpitala straszna olewke mieli na to badanie. To czekam jeszcze na dobre wiesci z krwi[emoji110][emoji4]
Ja tez bylam troche zla przez to nowe usg bo przez pol godziny majstrowal przy tym i to ustawial a ja biedna lezalam z tym bolcem w srodku... w koncu sie poddal i przez brzuch zrobil jakby nie mogl tak od poczatku.. i w sumie tez sie balam czy on to dobrze wszystko pomierzyl bo nowy sprzet to trzeba sie nauczyc na nowo obslugiwac.

A i jeszcze mi przywiozl tabletki macminor ale do picia mowil ze lepsze w ciazy wiec jak infekcja powroci to je wezme

Ja tez bylam troche zla przez to nowe usg bo przez pol godziny majstrowal przy tym i to ustawial a ja biedna lezalam z tym bolcem w srodku... w koncu sie poddal i przez brzuch zrobil jakby nie mogl tak od poczatku.. i w sumie tez sie balam czy on to dobrze wszystko pomierzyl bo nowy sprzet to trzeba sie nauczyc na nowo obslugiwac.

A i jeszcze mi przywiozl tabletki macminor ale do picia mowil ze lepsze w ciazy wiec jak infekcja powroci to je wezme

Prenatalne chcial robic dopochwowo? [emoji848] Dziwne...

Hej dziewczyny. Ja już dawno po wizycie, ale musiałam ochłonąć. A więc z Malutką wszystko w porządku. Już ponad 1700g. Ale Tobiasz za mało rośnie 1400g, czyli 100g w ciągu prawie 2 tyg. Ma do tego zastoje w nerkach i wodniaczka na jąderku. Różnica między dziećmi 17%, a od 25 jest już źle. Mam leżeć i wytrwać chociaż do 34 tyg żeby Tobinek trochę nadgonił i miał większe szanse po cc. Już się trochę uspokoilam, ale lekko nie jest.. Za tydzień znowu usg żeby sprawdzać, czy coś się zmienia.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja już dawno po wizycie, ale musiałam ochłonąć. A więc z Malutką wszystko w porządku. Już ponad 1700g. Ale Tobiasz za mało rośnie 1400g, czyli 100g w ciągu prawie 2 tyg. Ma do tego zastoje w nerkach i wodniaczka na jąderku. Różnica między dziećmi 17%, a od 25 jest już źle. Mam leżeć i wytrwać chociaż do 34 tyg żeby Tobinek trochę nadgonił i miał większe szanse po cc. Już się trochę uspokoilam, ale lekko nie jest.. Za tydzień znowu usg żeby sprawdzać, czy coś się zmienia.

Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy jak u anetki, ach te chlopaki niejadki. Trzymam za was kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama

A te zastoje i wodniaka to beda jakos leczyc czy to samo ma sie unormowac?
Lez jak najwiecej, dbaj o Was i pogadaj powaznie z Synkiem, ze musi siostre gonic i mamy nie straszyc.
Trzymam kciuki i wierze, ze bedzie dobrze [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry