Nom nie pomyślałamA jakbys w letniej wodzie rozpuszczala?
Ja wlasnie sie zastanawiam ktore z dha kupic?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nom nie pomyślałamA jakbys w letniej wodzie rozpuszczala?
Ja wlasnie sie zastanawiam ktore z dha kupic?
Adunnnia gratulacje[emoji7] [emoji7] [emoji9] [emoji9]Dziewczyny jestem po wizycie maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. I jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
@Ropuszka666 wpisz mi prosze 23.10 wizyta u gin prowadzacego ciaze
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa jak super kochana!!!!Dziewczyny jestem po wizycie maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. I jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
Oj kochana juz nie moge sie doczekac [emoji7] [emoji7]Aaaa jak super kochana!!!!
Jeszcze tylko dwa miesiące!!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No wiem... Ja też!!! Ale fajnie że to już będzie na Początku grudniaOj kochana juz nie moge sie doczekac [emoji7] [emoji7]
DziękujeZobacz załącznik 824295 ja mam ten używałam dla siebie ....
Warczy jak szumis to myślę że się nada dla Marcelinydaję delikatne światło jest jak mini lampeczka. Ale nie można do niego wlewać olejków zapachowych - to minus .Ale lubię go
ma że 4 lata i wciąż działa
![]()
Na Mikołaja Ale fajnie niezły prezent w tym rokuDziewczyny jestem po wizycie maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. I jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]