Ja zrobilam malinowo jezynowe [emoji6] pychaEwulek zrob z jezynami ten przepis jest jeszcze lepszy!
Ewulek zrob z jezynami ten przepis jest jeszcze lepszy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zrobilam malinowo jezynowe [emoji6] pychaEwulek zrob z jezynami ten przepis jest jeszcze lepszy!
Ewulek zrob z jezynami ten przepis jest jeszcze lepszy!
Oska przykro mi ze nie ma poprawy, dobrze ze was kieruje do specjalisty. Trzymam kciuki mam nadzieje ze poprawi sie sytuacja.Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam ostatnio i dosc mocno przynajmniej mi sie tak wydawalo ale nie bolalo mnie później podbrzusze. A ten lekarz od ivf nie widzial tego pecherzyka?Dziewczyny a ja po poerwszej wizycie w szpitalu. Mialam nie miec usg a mialam 2 razy!
Oddalam mocz, pobrali krew, wywiad z polozna, spotkanie z lekarka i ona robila taz "male" black usg czyli na zwyczajnym sprzecie zeby tylko zobaczyc co i jak i sie okazalo ze mam jakis pecherzyk oddzielony blona w lozysku wiec wyslala mnie na "duze" usg i tam powiedzialy ze mam sie nie przejmowac tym ale ze lepiej sprawdzic bo gdyby cos sie dzialo to beda wiedziec co i jak. Oczywiscie troche sie martwie no ale wierze ze bedzie dobrze.
Strasznie mnie po tym usg boli podbrzusze bo naciskala mocno jak robila. Czy Was tez bolalo kiedys po usg?
No wlasnie tez sie dziwie...Ja mialam ostatnio i dosc mocno przynajmniej mi sie tak wydawalo ale nie bolalo mnie później podbrzusze. A ten lekarz od ivf nie widzial tego pecherzyka?
Moze na dniach sie to zrobilo, beda to obserwować? Czy masz czekac na polowkowe usg. Mi dziś przyszedł wynik z krwi opis jest ze negatywny wynik, martwila mnie ta przeziernosc bo troche wysoka ale z krwi wynika ze ok jest betahcg i pappa nie wskazuja na choroby.No wlasnie tez sie dziwie...
Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom[/
Jesteś dzielna i dasz radę a maluchy razem z Tobą . Wiem ze jest ci ciężko bo się martwisz pewnie teraz o Tobiaszka ale pamiętaj ze już jesteś tak daleko ze nawet gdyby trzeba było ciąć szybciej to są na tyle duże ze sobie poradzą . Musisz wierzyć ze będzie dobrze !! Trzymam kciuki za was [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za Tobiaszka. Bedzie dobrze. W szpitalu bedziecie pod ciągłą obserwacją i bedzie to dla Was lepsze. Tobiaszek da rade dla mamy i siostry [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
To az tak zle z ta Twoja cukrzyca? [emoji20] A jakas dieta nie pomoze?Dziewczyny Ja tez dziś miałam wizytę ale u diabetologa i jest nie ciekawie . Mam cukrzyce ciążowa i wyniki kiepskie . Jeśli jutro wyniki będą takie same albo gorsze to mam skierowanie do szpitala i mam jechać odrazu . Dostałam już insulinę na noc ale powiedziała ze to dopiero początek . Dobiła mnie dzisiaj [emoji24]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dopiero 22.11 mam usg w szpitalu to polowkowe. Pewno wczesniej pojde na jakies jak nie wytrzymam ale moj gin skoro tego nie zauwazyl (prenatalne mialam w piatek) to lipnie troche [emoji53]Moze na dniach sie to zrobilo, beda to obserwować? Czy masz czekac na polowkowe usg. Mi dziś przyszedł wynik z krwi opis jest ze negatywny wynik, martwila mnie ta przeziernosc bo troche wysoka ale z krwi wynika ze ok jest betahcg i pappa nie wskazuja na choroby.