• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja juz po. Córcia jednak troche mniejsza po dokladnych pomiarach, niestety nadal nie chce sie obrocic i ulozona jest glowka.do gory. Ale dla tego mojego cudu to dam sie nawet pokroic, wiec spoko :)
Reszta jest w porzadku. Troche sie uspokoilam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji846] widzisz najważniejsze ze wszystko z nią dobrze a co do CC przeżyjesz bo kto jak nie Ty . Wczoraj znajoma mi opowiadała ze mały się nie obrócił długo i pewnego dnia obudziła się w nocy i dosłownie czuła jak on jej się cały obraca i zmienia jej się kształt brzucha . Może się jeszcze coś zmieni .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak u ciebie ta cukrzyca sie objawia np szybki przyrost wagi? Bo ja sie boje tez o to a moja waga drastycznie rosnie tak mi sie wydaje. Dzis zaczynam 14tc a moja waga teraz jest 57,5 przed transferm mialam 52 ale nie mam innych objawow typu sennosc czy pragnienia. bede u poloznej to sie zapytam co z ta waga i kiedy mi cukier zbadaja.
Evulek ja mam 5.4 na plusie juz...

A jak u ciebie ta cukrzyca sie objawia np szybki przyrost wagi? Bo ja sie boje tez o to a moja waga drastycznie rosnie tak mi sie wydaje. Dzis zaczynam 14tc a moja waga teraz jest 57,5 przed transferm mialam 52 ale nie mam innych objawow typu sennosc czy pragnienia. bede u poloznej to sie zapytam co z ta waga i kiedy mi cukier zbadaja.

Objaw był w wyniku krzywej która miałam już na początku ciazy zrobiona I wynik był ciut za duży i musiałam się pilnować i badać cukier . Od jakiś dwóch trzech tygodni ten cukier już byl dużo za duży . Większe pragnienie i może częstsze siku ale to nie wiadomo czy tez nie efekt ciazy . Ja mam 23tc i po wczorajszym ważeniu wyszło 5 kg do przodu . Nie wiem czy to dużo czy mało ale moja lekarka powiedziała ze nie chciałby żebym przytyła więcej niż 9 kg . U ciebie to może się woda zatrzymać i dlatego ten wzrost wagi .

Dziewczyny ja juz po. Córcia jednak troche mniejsza po dokladnych pomiarach, niestety nadal nie chce sie obrocic i ulozona jest glowka.do gory. Ale dla tego mojego cudu to dam sie nawet pokroic, wiec spoko :)

Mojej szwagierce synek obrocil sie tydzien przed porodem mimo, ze juz miala termin cc, wiec daj Zywii czas :)
Puszczaj jej muzyczke "u wyjscia" i sprawdz sobie u wujka google pozycje yogi, zeby dziecko sie obrocilo. Moze akurat zadziala [emoji16]

Mojej szwagierce synek obrocil sie tydzien przed porodem mimo, ze juz miala termin cc, wiec daj Zywii czas :)
Puszczaj jej muzyczke "u wyjscia" i sprawdz sobie u wujka google pozycje yogi, zeby dziecko sie obrocilo. Moze akurat zadziala [emoji16]

Rozstawie nogi, puszcze muzyke i wlacze swiatlo zeby drogi nie pomylila :)

Rozstawie nogi, puszcze muzyke i wlacze swiatlo zeby drogi nie pomylila :)

Hahaha a ja nawet gdzieś ostatnio widziałam takie "cuś" jak głośnik do słuchania muzyki dla matki i dziecka który wkładasz do pochwy... Czacie!? Kurde gdzie ja to widziałam...!?!?!? Ale chyba ktoś ocipiał że to wymyślił.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Madziu moze malenkiej swiat do gory nogami nie odpowiada, moze zdecyduje w ostatniej chwili[emoji6] ale fajnie ze wszystko jest dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry