No i u emilianki i aniasiwa nie dają znaku dziewczynyDziewczyny a nie wiecie co tam u AniCh? Już dawno się nie odzywała
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i u emilianki i aniasiwa nie dają znaku dziewczynyDziewczyny a nie wiecie co tam u AniCh? Już dawno się nie odzywała
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny co do wczorajszych slodkosci ja dzis zrobilam taki placuszek na zyczenie M :-)
Ciasto z sucharkami i nutella [emoji108] [emoji3]
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny w ktorym tc czulyscie pierwsze ruch dziecka [emoji4]
19tcDziewczyny w ktorym tc czulyscie pierwsze ruch dziecka [emoji4]
Dziewczyny w ktorym tc czulyscie pierwsze ruch dziecka [emoji4]
Pysznosci i jak tu nie przytyc za duzo[emoji3]Dziewczyny co do wczorajszych slodkosci ja dzis zrobilam taki placuszek na zyczenie M :-)
Ciasto z sucharkami i nutella [emoji108] [emoji3]
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam sobie niczego nie odmawiam...Pysznosci i jak tu nie przytyc za duzo[emoji3]
Ja na początku 16 tyg, dokładnie 15 tyg i 1 dzień. Ale ja byłam chudzielec do tego z bliźniętamiDziewczyny w ktorym tc czulyscie pierwsze ruch dziecka [emoji4]
A masz możliwość zrobienia usg tarczycy żeby wykluczyć hasimoto?Dziewczyny z powtorki wynikow:
tsh wyszlo <0.1 [emoji21]
T4 15.9
T3 3.85 (1.3-3.1 norma)
Nie wiem czy mam z tym cos robic?
Spadl mi progesteron bo mialam 76.1 a teraz 63.3nmol/L
Wiec moze nie odstawiam tego progesteronu tylko 2x dziennie bede brac? Co myslicie?