kredka82
Fanka BB :)
Mialam 3 lata temu usg i biopsje cienkoiglowa bo mam kulke po lewej stronie i nic zlego nie wykryli. Wtedy tsh mialam 0.24 i powiedzieli tylko zeby kontrolowac..A masz możliwość zrobienia usg tarczycy żeby wykluczyć hasimoto?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mialam 3 lata temu usg i biopsje cienkoiglowa bo mam kulke po lewej stronie i nic zlego nie wykryli. Wtedy tsh mialam 0.24 i powiedzieli tylko zeby kontrolowac..A masz możliwość zrobienia usg tarczycy żeby wykluczyć hasimoto?
To może taki twój urok i hormony wahają się teraz w ciążyMialam 3 lata temu usg i biopsje cienkoiglowa bo mam kulke po lewej stronie i nic zlego nie wykryli. Wtedy tsh mialam 0.24 i powiedzieli tylko zeby kontrolowac..
chodź uważam że bardzo wcześnie dała Ci insulinę .

mnie coraz częściej przeraża co to ludzie nie wymyśla Cała i zdrowaDziewczyny a nie wiecie co tam u AniCh? Już dawno się nie odzywała
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystko okJest to jakaś myśl buahahahahaRozstawie nogi, puszcze muzyke i wlacze swiatlo zeby drogi nie pomylila
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jakos tak mialam kilka dni takie plamienia na poczatku. A uzywasz aplikatora? Mi lekarz powiedzial ze to nawet moze byc oczyszczanie po implantacjiDziewczyny dziś 18 dpt od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu i aplikacji luteiny. Doradźcie czy mam sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x 1 luteinę i duphaston a w dniu transferu miałam prog. 13 [emoji58]
[emoji26]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bralam luteine 3x1 i duphaston3x2 wiec mysle ze spokojnie mozesz. A duphaston w jakich dawkach bierzesDziewczyny dziś 18 dpt od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu i aplikacji luteiny. Doradźcie czy mam sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x 1 luteinę i duphaston a w dniu transferu miałam prog. 13 [emoji58]
[emoji26]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez jakos tak mialam kilka dni takie plamienia na poczatku. A uzywasz aplikatora? Mi lekarz powiedzial ze to nawet moze byc oczyszczanie po implantacji
Ja bralam luteine 3x1 i duphaston3x2 wiec mysle ze spokojnie mozesz. A duphaston w jakich dawkach bierzes
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom