katharina203
Fanka BB :)
Moze komus sie przyda...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jutro jadę do Lidla po kombinezon i 5ciopak bodyA jeśli chodzi o wyprawkę, to na marzec lepiej zakupić kombinezon na wyjście, czy śpiworek na fotelik? Jak polecacie? a może jedno i drugie? Taki wybór, że głupieję, a marzec mroźny może być, tak samo kwiecień.
Ja coprawda poczatek maja ale mialam zwykly kombinezon do fotelika. Oczywiscie kiedy kasa jest to zwykly mozna miec do gondoli a taki specjalny do fotelika. Kumpela rodzi w lutym i ktucho z kasa i poprzestala na zwyklym kombinezonie i na to kocykA jeśli chodzi o wyprawkę, to na marzec lepiej zakupić kombinezon na wyjście, czy śpiworek na fotelik? Jak polecacie? a może jedno i drugie? Taki wybór, że głupieję, a marzec mroźny może być, tak samo kwiecień.
Jeszcze dalek do kwietnia ale zapisze fotki[emoji6]![]()
![]()
Moze komus sie przyda...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Sluze zawsze pomoca...Jeszcze dalek do kwietnia ale zapisze fotki[emoji6]
Ja jutro jadę do Lidla po kombinezon i 5ciopak body
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dziewczyny te co już porodzily dzieciaczki i te co już są "wyprawione" mam prosbe przeslaly byście mi listę co muszę miec/kupic na wyprawke bo normalnie boję się że czegoś nie ogarnę... Plisssss...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]