• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Pixie_Dixie Jak tam .
Ja mam już wszystko uprane i uprasowame ( rodze w styczniu) znaczy na bieżąco coś tam dokupuje hi .
Prałam na 40 st w kapsułkach Ariel + płyn do płukania i prasowała mi mamusia .
Nie wiem jaki chce wózek ......
Czy się różni maxi cosi a fotelik samochodowy ....
5w 1 :laugh2:
Czy ja to wszystko potrzebuje ...... ?:szok:
No cos ty...marcelina i zycue zweryfikuje co potrzebujesz...ja np mialam 3 smoczki a majka nie chciala wcale wiec 1 w zupelnosci starczy...wszystko mozna zawsze dokupic
..

reklama
@Pixie_Dixie Jak tam .
Ja mam już wszystko uprane i uprasowame ( rodze w styczniu) znaczy na bieżąco coś tam dokupuje hi .

Jasne, ze potem sie okaze, ze czesc rzeczy byla zbedna, a czegos brakuje. Choc u mnie w sumie jedyna rzecza, z ktorej skorzystalam raz i nie bylo opcji, zeby zrobic to po raz kolejny to byl otulacz woombie.
A maxi cosi to rodzaj fotelikow [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Pixie_Dixie Jak tam .

Wyglada to tak, lekarz mówi,ze jest dobrze ale ja BardO sie martwię i ten pecherzyk taki duży sie wydaje [emoji58]

1507717283-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Jasne, ze potem sie okaze, ze czesc rzeczy byla zbedna, a czegos brakuje. Choc u mnie w sumie jedyna rzecza, z ktorej skorzystalam raz i nie bylo opcji, zeby zrobic to po raz kolejny to byl otulacz woombie.
A maxi cosi to rodzaj fotelikow [emoji6]

Aha myślałam że mam kupić i fotelik i maxi cosi .....
:D smoczek .....nie mam smoczka o_O

Wyglada to tak, lekarz mówi,ze jest dobrze ale ja BardO sie martwię i ten pecherzyk taki duży sie wydaje [emoji58]

1507717283-aaaaaa.jpeg

Pixie wiesz to tak jak z beta u każdej wyglada inaczej . Wiesz że teraz najważniejsze to spokój i czekać żeby serduszko zabiło . Ja też się doszukiwałam bo u mnie był dużo mniejszy niż termin wskazał z transferu ale później podgonił i się wyrównało . Ja wiem ze teraz będzie dobrze [emoji846]a co powiedział na plamienia ?

Pixie wiesz to tak jak z beta u każdej wyglada inaczej . Wiesz że teraz najważniejsze to spokój i czekać żeby serduszko zabiło . Ja też się doszukiwałam bo u mnie był dużo mniejszy niż termin wskazał z transferu ale później podgonił i się wyrównało . Ja wiem ze teraz będzie dobrze [emoji846]a co powiedział na plamienia ?

Na plamienia przepisał mi cyklonamine i prg kazał zrobić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry