reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurde a ja sie naczytalam ze z browns sa najlepsze. Porownywala je ktoras z Was?

A powiedzcie mi jeszcze jak sie przechowuje odciagniete mleko? Czy do tego sa jakies pojemniczki? Chyba kiedys widzialam takie jakby woreczki z korkiem ale nie pamietam.. no i podobno mleko mozna mrozic? Prawda to?
Ja mam i avent i browns...ja roznicy nie widzialam...ale u nas od 3 tyg byly kropelki zeby kolek nie bylo. Lubi pic z tej i tej...avent sa zgrabniejsze

reklama
Czyli dobry wybor. Chcialam od razu komplet, zeby wszystko do siebie pasowalo.
A macie sterylizator? Przydaje sie? Sprawdza sie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam, ale nie wiem czy takie sa w Pl dostepne. To zwykle plastikowe "pudelko", wlewa sie tam 150ml wody i wstawia do mikrofalowki na 7min.
Prosty, szybki i tani :) - dla mnie rewelacja

1508247632-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na zdjeciu sa 3 rzeczy z aventu: laktator, butelki i te kubeczki do przechowywania wlasnie. Uznalam ze wielorazowy kubeczek wyjdzie taniej niz pojedyncze woreczki.

Taniej na bank. Oby Twoja Zywia nie byla tak wymagajaca jak Lilka na poczatku, bo wtedy odpada mycie, strerylizowanie czy cokolwiek innego - po prostu nie masz czasu. A woreczek otwierasz, wlewasz, zamykasz i zamrazalnik. 5sekund :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie , szyjka się skróciła , ale nic się nie dzieje , chociaż lekarka się śmiała że mogę urodzić za tydzień/półtorej [emoji16]ale wątpię [emoji13]nie wiem ile mały waży, bo kazała mi się zapisać na Dopplera sprawdzić te wody, przepływy i w ogóle czy wszystko ok. Wód trochę miej , ale dalej powyżej normy . No i morfologie mam słabą i mówił w coś , że może trzeba będzie daj skierowanie do szpitala, tak jak w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy się jeszcze z nią zobaczę, bo dziś miała mieć rezonans magnetyczny i dopiero będzie w pracy ok.06.11 jak jej zdrowie pozwoli.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli dobry wybor. Chcialam od razu komplet, zeby wszystko do siebie pasowalo.
A macie sterylizator? Przydaje sie? Sprawdza sie?

Screenshot_20171017-163351.png
ja mam ten .
Wsadzisz wszystko trochę wody guzik i gotowe .Pokazuje jak długo są sterylne a potem znów guzik i gotowe hi

Załączniki

• Screenshot_20171017-163351.png
    Screenshot_20171017-163351.png
    433,1 KB · Wyświetleń: 457
Jestem po wizycie , szyjka się skróciła , ale nic się nie dzieje , chociaż lekarka się śmiała że mogę urodzić za tydzień/półtorej [emoji16]ale wątpię [emoji13]nie wiem ile mały waży, bo kazała mi się zapisać na Dopplera sprawdzić te wody, przepływy i w ogóle czy wszystko ok. Wód trochę miej , ale dalej powyżej normy . No i morfologie mam słabą i mówił w coś , że może trzeba będzie daj skierowanie do szpitala, tak jak w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy się jeszcze z nią zobaczę, bo dziś miała mieć rezonans magnetyczny i dopiero będzie w pracy ok.06.11 jak jej zdrowie pozwoli.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w szkole mówili że sex systematyczny zacząć w 36 tc to do 40 tc szyjka będzie gotowa ha ha ha ha
Cierpliwości

reklama
Do góry