Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze cie trzymaja mdłości [emoji33] bidulku tyA u mnie na razie mdłości zamiast detektora [emoji14] Ale też panikarą nie jestem![]()
Na 11.11 mam nadzieję że będzie chciał szybciej wyjść [emoji6]Ilona wow 3kg szczescia[emoji7] na kiedy masz termin?
To to juz prawie [emoji86] myslalam ze dalej masz termin. Super ze wszytko dobrze[emoji4]Na 11.11 mam nadzieję że będzie chciał szybciej wyjść [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Na 11.11 mam nadzieję że będzie chciał szybciej wyjść [emoji6]
Na 11.11 mam nadzieję że będzie chciał szybciej wyjść [emoji6]
Jaki już duży [emoji7] Gratuluję super wieści [emoji9] [emoji9]Ja już po usg , przepływy ok, wód płodowych trochę mniej ,ale na górnej granicy normy AFI-20, 25 a normy do 20 są, ale nie zalicza się już do wielowodzia . Maly ok. Waży niecałe 3kg
Jeszcze cie trzymaja mdłości [emoji33] bidulku ty

No niestety, chyba tylko ja zostałamLiczę że jak skończę 16 tygodni to będę miała full energii i swietny apetyt
![]()