• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kupiłam póki co ten bo byłam na targach i położna bardzo zachwalała . Ale czy to znaczy ze po tym dzieciątko się już niczym nie smaruje ?
1508681514-348e527383a7cd2a-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po żadnym płynie nie smaruje. Położna tez nie kazała smarować jak pytałam po porodzie. Chyba, że będzie miec sucha skórę to wtedy smarowalam kremem

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A już się cieszyłam, że mam wszystko...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz wszystko. To tylko jeden płyn, który w każdej chwili można kupić :)
Ja urodziłam 3tyg przed planowym terminem ciąży i non stop po powrocie coś mama i m musieli dokupowac. Nie byłam przygotowana na takie szybkie rozwiązanie. Wanienke mieliśmy kupić właśnie w tym dniu co urodziłam, a torbę soakowalam 2 dni przed porodem, bo pomyślałam - dobra trzeba w końcu się spakować

Coś czuje, że ja jeszcze trochę pochodzę. Nastawiłam się na poród przedwczesny, a tymczasem nic o nim teraz nie świadczy.
A nie wiecie, czy przy cc podają kroplówki z oksytocyny? Coś mi się tak obiło o uszy

reklama
Coś czuje, że ja jeszcze trochę pochodzę. Nastawiłam się na poród przedwczesny, a tymczasem nic o nim teraz nie świadczy.
A nie wiecie, czy przy cc podają kroplówki z oksytocyny? Coś mi się tak obiło o uszy

Zaraz zob czy ja miałam ta królowe przy cc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry