Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wszystkie linie pozwolą Ci zabrać 2 szt ze sobą hi .Mnie najbardziej martwi jak będą wyglądały loty samolotem ż dwójką Maluchów. Na koniec marca mąż wraca do UK i mamy w planie, że czasami my do niego, a czasami on do nas będzie latał. Oj będzie wesoło.. .
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie najbardziej martwi jak będą wyglądały loty samolotem ż dwójką Maluchów. Na koniec marca mąż wraca do UK i mamy w planie, że czasami my do niego, a czasami on do nas będzie latał. Oj będzie wesoło.. .
A nie chcesz sie przeniesc do uk? Bo tak osobno to troche bez sensu. .Mnie najbardziej martwi jak będą wyglądały loty samolotem ż dwójką Maluchów. Na koniec marca mąż wraca do UK i mamy w planie, że czasami my do niego, a czasami on do nas będzie latał. Oj będzie wesoło.. .
Mnie najbardziej martwi jak będą wyglądały loty samolotem ż dwójką Maluchów. Na koniec marca mąż wraca do UK i mamy w planie, że czasami my do niego, a czasami on do nas będzie latał. Oj będzie wesoło.. .
Będzie dobrze , trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]na którą masz wizytę? Ja też długo plamiłam, takie brudzenie też miałam. A ostatnio było już serduszko ? Przepraszam, ale nie pamiętamNormy od 150 do 350, a nisko mam tez eo 0,03 a normy od 0,2-0,4...
Plamienia dalej są niestety.... jutro wizyta i przygotowuje sie na każda opcje [emoji853]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A ja polecam jest superJa do pupy linomag zamierzam kupic
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Lepiej byc przygotowanym [emoji6] ale maluszki niech jeszcze troszke wytrzymają w brzuszku[emoji4]Hej Mamuśki co tam u Was? Ja w środę 34 tyg, a w czwartek wizyta. Chyba pojadę już spakowana na wszelki wypadek.
Oj pewnie tak z takim podwojnym szczesciem[emoji7] Dacie rade[emoji4] [emoji256] [emoji110]Tak wszystko gotowe. Ubranek u nas w szpitalu nie potrzeba, ale coś tam wezmę. Coraz bardziej zaczynam się bać jak to będzie. Tyle czekałam żeby tulić swoje Skarby, a teraz ta niepewność jak to będzie. Wiem jedno. Świat stanie na głowie [emoji6][emoji6]